Vizita.si
image (28)

Novice

To ni photoshop!

L.E.
03. 03. 2012 07.43
29

Je to sploh mogoče? Prepričani nismo niti, da ima lahko tako vitke noge dvajsetletnica – kaj šele petdesetletnica. Nikjer ni niti grama maščobe.

Kdo si lahko privošči nositi tako ozke hlače, da skorajda spominjajo na pajkice? 54-letna Melanie Griffith si jih nadene brez sramu, tudi če poleg nje hodi njena 15-letna hči. Hollywoodska zvezdnica ima res vitke noge – tako vitke, da bi marsikdo lahko pomislil, da jih je nekdo popravil v dobro znanem računalniškem programu, ki lahko vsakogar spremeni v bolj popolnega. Toda mamica treh otrok ima dejansko tako lepo postavo.

Za to je verjetno v veliki meri zaslužna genetika – toda veliko je mogoče doseči tudi z zdravo prehrano in telovadbo. Pomembno je, da se ne prehranjujete s hrano, ki bo na vašem telesu le kopičila maščobne blazinice, ter da telovadite tako, da morebitno odvečno maščobo pokurite. Vidijo naj se le lepo oblikovane mišice. Za lepše noge redno plavajte in tecite. Nato naredite še nekaj počepov ter se dobro raztegnite.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587