Vizita.si
image (28)

Novice

To pa je ozek pas!

L.E.
15. 04. 2012 08.06
20

Igralka je na plaži pokazala svoj neverjetno ozek pas. Tudi vas zanima, kako si je mogoče tako oblikovati telo?

30-letna igralka Rachel Bilson trenutno s svojim partnerjem dopustuje na rajskem otoku Barbados. Čeprav še ni poletje, je zvezdnica uspela svojo postavo oblikovati do popolnosti. Posebno čudovit je njen res vitek pas. Marsikdo bo pomislil, da je ta tako ozek že genetsko – toda dejansko se maščobne blazinice pri večini ljudi nabirajo prav na tem delu. Na srečo se lahko s pravim pristopom s takšnim pasom pohvali prav vsaka.

Kako do tako vitkega pasu?

Paziti morate na dve stvari: na hrano in telovadbo. Prehranjevati se morate zdravo in uravnoteženo ter se predvsem izogibati dvema izredno škodljivima sestavinama: nasičenim maščobam ter sladkorju. Mleko in mlečni izdelki naj bodo manj mastni, meso pusto, olje pa zdravo olivno ali bučno. Posladkate se lahko z oreški. Poleg tega se raje odrecite raznim sokovom, ki lahko skrivajo velike količine sladkorja. Pijte navadno vodo ali zeliščni čaj.

Druga skrivnost vsake zavidljive postave je redna telovadba. Vsak drugi dan se lotite enourne kardio vadbe. Lahko tečete, preskakujete kolebnico, kolesarite, se celo ukvarjate z borilnimi veščinami. Vse to bo povzročilo, da bo začelo vaše telo bolj intenzivno kuriti maščobo. Če želite vitek pas, morate običajno s trebuha najprej odstraniti določene maščobe. Ves čas delajte tudi trebušnjake. Vaše mišice se sicer ne bodo videle, če bodo pokrite z maščobnimi blazinicami, toda ko se teh znebite, bodo prav te vaje povzročile bolj napet trebušček. Ne pozabite niti na stranske mišice, ki jih utrjujete tako, da zgornji del trupa med dviganjem obračate na stran ali zgornji del dvigujete normalno, vendar na stran obrnete noge. Poskusite lahko tudi vrteti obroč ali se vpišete na ure trebušnega plesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587