Vizita.si
image (28)

Novice

To pa je sprememba, kaj pravite?

S.P.
07. 09. 2012 10.32
7

48-letna babica je po letih samozaničevanja na račun svojega videza že skoraj izgubila voljo do življenja, zato se je odločila drastično spremeniti svojo podobo. Danes je ne bi več prepoznali niti njeni najbližji.

Jacqui Evans je zadnjih 30 let svojega življenja preživljala pravi pekel, saj se je ob vsakem pogledu v ogledalo naravnost zasovražila. Vzgoja štirih otrok in skrb za zakon sta jo namreč tako izčrpala, da se je zaradi osebnega nezadovoljstva popolnoma zapustila. Največji davek je terjalo predvsem hudo pomanjkanje ustne higiene, zaradi česar so bile njene dlesni že popolnoma vnete, ostalo pa ji je le še nekaj 'črvivih' zob, ki so ji povzročali tako psihične kot fizične bolečine. ''Sovražila sem svoje zobe. Po porodu so kar naenkrat začeli razpadati in gniti, nič bolje pa se ni godilo niti moji hrapavi, umazani in lisasti koži,'' se spominja.

Po letih trpljenja se je zato odločila, da bo obrnila nov list v svojem življenju. Prijavila se je v oddajo 'Popolna preobrazba', s pomočjo katere je drastično spremenila svojo podobo. ''Z večjim izzivom se v svoji karieri še nisem srečal. Njeni zobje, vključno z vsemi živci, so bili že tako gnili, da sem moral njeno ustno votlino popraviti iz čiste ničle. Še sam ne vem, kako in na kaj mi je sploh uspelo pritrditi vse zobne impalntate, a sem z izidom več kot zadovoljen,'' je pojasnil svetovno priznani zobozdravnik dr. Bobby Bandlish.

Kljub temu da je Jacqui svoje telo spet vzljubila že po prvi uspešni operaciji, pa je bila deležna še mnogih drugih lepotnih popravkov, kot sta terapija z botoksom in močan kemični piling, ki je odpravil starostne madeže in neprimerljivo izboljšal videz njene kože. ''Bila sem grda in debela, danes pa ob pogledu v ogledalo zagledam zapeljivo in čedno žensko. Zelo mi je žal, da sem svoje trpljenje znašala nad svojo družino, a danes verjamem, da je bil prav konec zaslužen za nov in lepši začetek.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587