Vizita.si
image (28)

Novice

To pa je trebušček

L.E.
04. 01. 2012 13.37
26

Po vrsti prazničnih pojedin in prenajedanj je večina ljudi srečnih, da se jim ni treba preobleči v kopalke. To pa ne velja za Rosie Huntington Whiteley.

24-letna britanska manekenka Rosie Huntington Whiteley se verjetno med prazniki ni prenajedala. Na dopustu v Miamiju je namreč pokazala zavidljivo raven trebušček. Res je, da mladi ljudje lažje vzdržujejo vitko postavo, po drugi strani pa zvezdnica priznava, da za takšen trebušček trdo dela.

“Vse manekenke trdo delamo, da bi obdržale zdravo telo. Za takšen trebušček moram narediti več tisoč trebušnjakov,“ pravi. Rosie se resnično ne pretvarja, da so za vse krivi nekakšni nadzemeljski geni. “Moja prva skrivnost je porjavelost,“ pravi. “Druga pa telovadba.“ Že njena mati je osebna trenerka, sicer pa plačuje še tri strokovnjake. Vsakega ima namreč v drugem mestu, tako da nikoli nima izgovora, da ne more telovaditi. Eden jo čaka v domačem Londonu, drugi v New Yorku, kjer velikokrat dela, tretji pa v Los Angelesu, kjer poskuša uspeti kot igralka.

Priznava sicer, da ima zelo rada hrano – še posebno hrustljavo pito, pico, hamburgerje in materina nedeljska kosila. Toda da bi ostala vitka, se mora prehranjevati zdravo. “Nihče kar ne pade na Zemljo s takšnim telesom,“ pravi. “Obiskujem telovadnico, naredim veliko aerobnih vaj, poskušam ostati močna. Vse to je zame zelo pomembno.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587