Vizita.si
Da bi imeli tudi vi čim bolj vitke noge, tecite ali plavajte.

Novice

S teh slavnih nog je težko umakniti pogled!

L.E.
09. 03. 2012 09.56
18

Vse si jih želimo: dolge in vitke noge, toda z njimi se lahko pohvalijo le redke. Med njimi je nova članica britanske kraljeve družine, Catherine.

Da bi imeli tudi vi čim bolj vitke noge, tecite ali plavajte.
Da bi imeli tudi vi čim bolj vitke noge, tecite ali plavajte.FOTO: Reuters
Ne pozabite na veliko raztegovanja.
Ne pozabite na veliko raztegovanja. FOTO: Reuters

Catherine, vojvodinja Cambriška, mora svetovno javnost še osvojiti s svojim humanitarnim delom, vendar jo je zagotovo že očarala s svojimi nogami. Te so resnično kraljevske: dolge in vitke. Očitno je, da se Kate še kako zaveda svojih prednosti. Kljub svojemu položaju v britanski družbi jih namreč vse bolj razkriva. Dokaj kratko krilo je oblekla tudi ob praznovanju kraljičinega diamantnega jubileja. Nova britanska princesa se za svojo postavo seveda lahko zahvali genetiki, toda tudi zdravemu načinu življenja, primernemu prehranjevanju in redni fizični aktivnosti.

Če vas z vitkimi nogami ni blagoslovila že genska zasnova, jih zagotovo ne morete doseči samo s telovadbo. Morate se zdravo prehranjevati. Na dan pojejte pet manjših obrokov. Takoj ko vstanete, si privoščite zajtrk, po drugi strani večerjajte dve, tri ure pred spanjem. Ne odrekajte se hrani, vendar hkrati pazite, da je ta čim bolj zdrava. Bistvo zdravega prehranjevanja je, da na dan ne zaužijete več kalorij, kot jih lahko, in da so živila, ki jih izberete, čim bolj bogata s hranili, ki jih vaše telo potrebuje. Sladkarije naj bodo resnično samo občasna nagrada.

Prav tako vitkih nog ne boste dosegli, če boste samo zdravo jedli, a se ne boste dovolj gibali. Pazite tudi, s kakšno vadbo se ukvarjate. Izberite takšno, ki vaše mišice utrdi, toda hkrati čim bolj podaljša in raztegne. Tako na vaše telo delujeta tek in plavanje. Po aerobni vadbi se ne pozabite dobro raztegniti, ukvarjajte se tudi z jogo in pilatesom. Med športno aktivnostjo in po njej ne pozabite spiti dovolj vode.

Preberite si še, kako za svoje telo skrbi sama vojvodinja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587