Vizita.si
image (28)

Novice

To so posledice neslane potegavščine

K.P.
10. 07. 2012 08.02
33

Za 12-letnega dečka Euana iz Walesa je bila vožnja s kolesom skoraj usodna, ker se je nekdo očitno želel le malce pozabavati.

Potegavščina, ki se je nekomu očitno zdela zabavna, je 12-letnega Euana Cusacka iz Walesa skoraj stala življenja. Deček se je nekega dne vozil s kolesom in med vožnjo zavil na bližnjo brv, kjer ga je nenadoma oster sunek podrl s kolesa in padel je na tla.

Nekdo je namreč čez most napel tanko belo vrv, v katero je pridrvel Euan ter utrpel grozljive ureznine ter ožganine. Ranjen in okrvavljen je s solzami v očeh stekel do mestne trgovine, kjer je njegova mama pravkar nakupovala. "Ko sem ga zagledala, nisem mogla verjeti svojim očem,“ razlaga še vedno razburjena 44-letna mama Sandra. "V zdravniški ambulanti so vsi strmeli vanj. Njegove poškodbe so bile grozne. Šokiran je bil tudi zdravnik, ki mi je takoj svetoval, naj rane fotografiramo, da bomo lažje ujeli storilce. Niti pomisliti ne upam na to, kaj vse bi se lahko zgodilo. Lahko bi si zlomil vrat ali pa bi mu ga povsem prerezalo. Vrv bi ga lahko zadavila in lahko bi tudi padel z mosta,“ pove Sandra. Euan, ki ima še vedno strah pred kolesom, na vse skupaj dodaja: "Mislim, da je res neumno, kar so naredili ti ljudje. Zdaj imam grozne brazgotine. Želim samo izvedeti, kdo mi je to naredil.“ Policija še vedno išče storilce in poziva vse, ki bi utegnili imeti kakršnekoli informacije, naj pomagajo.

Pri incidentu, kot je bil Euanov, ne gre upoštevati zgolj vidnih telesnih brazgotin, temveč tudi duševne stiske, ki prav tako potrebujejo svoj čas zdravljenja, ostaja pa tudi upanje, da bo Euan našel odgovore, ki jih išče, saj tudi to pripomore k celjenju nevidnih ran.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587