Vizita.si
image (28)

Novice

Tole morate videti pobliže!

S.P.
14. 08. 2013 08.09
5

Padma Lakshimi je morda res mamica 3-letne Krishne, vendar pa to ne pomeni, da se ne more še vedno pohvaliti z lepim in ravnim trebuščkom. Poglejte, kako je presenetila paparace.

Indijsko-ameriška lepotica Padma Lakshmi, ki se je v srca svojih oboževalcev vtisnila predvsem kot voditeljica priljubljenega televizijskega šova Kuharski mojster, je v minulem tednu prijetno presenetila. Čeprav je mamica 3-letne hčerke Krishne Thee Lakshmi, se lahko namreč pohvali z lepim in ravnim trebuščkom, ki ga z veseljem pokaže tudi okoliškim paparacem.

Ti so 42-letnico ujeli v minulem tednu, ko se je z družino mudila v Los Angelesu. “Tukaj je dokaz, da vitka linija tudi za mamice ni nobena misija nemogoče. Treba je vložiti le nekaj truda in volje,“ se je ob njene zadnje fotografije obregnil britanski tabloid Mail Online. Padma sicer priznava, da se mora za to, da bi ostala v formi, zelo truditi, saj lahko v nasprotnem primeru hitro pridobi nekaj odvečnih kilogramov. “Rada imam dobro hrano, zato se večkrat malce pregrešim,“ je dejala. Zato pazi, da čez dan čimveč telovadi. “V zaodrju delam trebušnjake, pred televizijo pa pogosto preskakujem kolebnico. Trudim se biti aktivna tudi takrat, ko za to nimam ravno časa.“ Ob tem pa se tu in tam odloči še za razstrupljevalno dieto, med katero se izogiba sira, alkohola, žitaric, sladkarij, ocvrte hrane ter rdečega mesa.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602