Vizita.si
image (28)

Novice

Toliko ni nameravala pokazati …

L.E.
26. 05. 2012 08.05
4

Zvezdnica je na festivalu v Cannesu očarala v prelepi obleki. Toda ko je poskušala v njej elegantno izstopiti iz avtomobila, je pokazala več, kot je želela.

Nicole Kidman je bila v svoji popolni obleki zvezda večera še enega filmskega festivala v Cannesu. Ekskluzivna kreacija ji je res odlično pristajala, težave ji je povzročila le, ko je poskušala v njej elegantno izstopiti iz avtomobila. Na njeno razočaranje so bili fotografi že zraven, ko je pokazala več, kot je nameravala. So imeli pa srečo vsi ostali, saj so lahko videli par resnično lepih nog. 44-letna igralka sploh ne kaže svojih let.

Tako dolge noge imate lahko samo, če vas je s tem blagoslovila genetska zasnova. Toda če bi tudi vi imeli radi tako vitke noge, lahko k temu pripomorete na naslednji način. Najprej je pomembno, da se zdravo prehranjujete. Na dan pojejte pet manjših obrokov. Takoj ko vstanete, si privoščite zajtrk, po drugi strani večerjajte že dve do tri ure pred spanjem, saj telo po tem vnešene hrane ne more več koristno porabiti. Zapomnite si, da je bistvo zdravega prehranjevanja, da na dan ne zaužijete več kalorij, kot jih dejansko potrebujete, vendar da hkrati izbirate živila, ki so čim bolj bogata s hranili, brez katerih telo ne more delovati optimalno. Sladkarije naj bodo resnično samo občasna razvada. Toda tudi zdravo prehranjevanje ne bo dovolj, če ne boste z vadbo pokurili vse odvečne maščobe. Noge bodo lepe, če se bodo videle le dolge, lepo oblikovane, napete mišice. Pomembno torej ni le, da se z vadbo ukvarjate redno; paziti je potrebno še, kakšnemu gibanju se sploh prepustite. Izberite takšnega, ki vaše mišice utrdi, vendar jih hkrati čim bolj podaljša in raztegne. Tako denimo delujejo hoja, tek, plavanje in kolesarjenje. Občasno lahko takšno vadbo popestrite še z urami joge in pilatesa, ki pa naj ne bosta edina načina gibanja. Na koncu naredite še nekaj počepov in izpadnih korakov ter se dobro raztegnite. Pred in po športnem udejstvovanju spijte dovolj vode ali hladnega nesladkanega čaja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587