Vizita.si
image (28)

Novice

Tragedija dosegla tudi zvezdniško družino …

S.P.
07. 02. 2013 11.58
19

Zvezdniški družini Kardashian grozi nova tragedija, saj se je sestrična slavnih sester Kim, Kourtney in Khloe po dolgoletni bitki z rakom prenehala odzivati na zdravljenje s kemoterapijo. Je zanjo še kaj upanja?

Družina je zagotovo največje bogastvo, ki ga lahko prejmemo v življenju, in tega se še predobro zavedajo tudi Kardashianovi, ki so v strahu za bližnjega družinskega člana znova 'strnili vrste' ter združili svoje moči. Cici, sestrična slavnih sester Kim, Kourtney in Khloe, se je namreč po 17 letih boja z rakom prenehala odzivati na zdravljenje s kemoterapijo, zaradi česar zdaj nujno potrebuje čimprejšnjo presaditev kostnega mozga.

Dekleta so svojo slavo z veseljem izkoristila v dobrobit svoje družine ter svoje oboževalce preko različnih občil že pozvale, naj se odpravijo na pregled in preverijo, ali jim lahko morda prav oni pomagajo. “Omeniti je treba, da Cici potrebuje darovalca armenijske krvi, saj je tudi sama tega porekla, kar pa iskanje še dodatno omeji in oteži. Kljub temu da nas je veliko, žal med nami ni bilo nobenega primernega kandidata, ki bi ji utegnil rešiti življenje. Prosim vas, pomagajte,“ je na enem izmed družabnih omrežij zapisala Khloe.

Kim pa je težko stanje javnosti poskusila približati tako, da je svojim sledilcem na Twitterju obrazložila obe možni metodi darovanja kostnega mozga, ki pa naj še zdaleč ne bi bili tako 'grozljivi', kot je videti. Kostni mozeg vam lahko namreč odvzamejo v splošni ali lokalni anesteziji, med katero darovalcu s posebno iglo iz ploščate medenične kosti na različnih mestih odvzamejo dva do tri odstotke po videzu krvi podobnega kostnega mozga, pri drugem postopku pa krvotvorne matične celice pridobivajo iz darovalčeve vene oziroma periferne krvi, drugo pa vrnejo v žilo. “Postopka naj bi bila povsem neboleča, zato naredite nekaj dobrega in pomagajte rešiti življenje. Bolezen je žal že toliko napredovala, da ste njeno zadnje upanje. Nikoli še nisem srečala človeka, ki bil tako poln življenja, zato si zagotovo zasluži še eno priložnost.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587