Vizita.si
image (28)

Novice

Tragedija na luksuznih počitnicah pretresla javnost

S.C.
19. 07. 2012 09.45
39

Med luksuznimi počitnicami na Cipru se 60-letni Britanki ni niti sanjalo, kaj jo bo čakalo po tem, ko je na dušek izpila vodo. V steklenički, ki jo je vzela z mize, namreč sploh ni bila voda ...

To je strup, pomagajte mi!“ so bile zadnje besede 60-letne upokojenke Glorie Smith iz angleškega mesta Walsall, ki je ravno te dni uživala na luksuznih počitnicah na Cipru s svojim zaročencem, 62-letnim Francisom. Ko sta se po dnevnem pohajkovanju rahlo utrujena vrnila v hotelsko sobo, da bi šla pod tuš in si nato privoščila turško kopel, je Gloria zaradi vročine občutila hudo žejo, zato je z mize vzela stekleničko z vodo in izpila na dušek. Na videz nedolžna gesta pa je za seboj pustila grozljive posledice. V steklenički namreč ni bila voda, pač pa zelo strupeno čistilo, ki ga je pomotoma na mizi pustila čistilka, potem ko je pospravljala njuno sobo.

Zaslišal se grozljiv krik iz jedilnice in kar poletel do tja,“ se z grozo spominja Francis. “Prizor, ki sem ga zagledal, me bo preganjal do konca življenja. Gloria se je zvijala od bolečin, se tresla, obračala oči in stokala, po tem pa se je preprosto zgrudila na tla.“ Prestrašen zaročenec je nemudoma poklical reševalce, a žal je bilo za nesrečno upokojeno frizerko prepozno. Izjemno strupeno čistilo je že poškodovalo njena pljuča, možgane ter srce, tako da ji še tako izurjena zdravniška ekipa ni mogla pomagati. Vsi so pretreseni, v hotelu s petimi zvezdicami, ki je bil kraj nesrečnega dogodka, je zavladala smrtna tišina. Francis je popolnoma v šoku. “Še vedno ne morem dojeti, kaj se je zgodilo. Ravno sva načrtovala poroko. Gloria je bila tako čustvena in topla ženska, danes pa je zaradi malomarnosti ni več.“ Čistilka, ki je po pomoti pustila stekleničko s čistilom na mizi v njuni sobi, je bila sicer pridržana, a so jo zaradi pomanjkanja dokazov oprostili vseh obtožb. Ali bo poleg slabe vesti dobila še kakšno kaznen, pa bo pokazala podrobnejša preiskava.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587