Vizita.si
image (28)

Novice

Tragediji v zvezdniški družini še ni videti konca

S.P.
20. 11. 2012 10.41
17

Že kmalu po smrti sina slavnih igralcev Johna Travolte in Kelly Preston je bilo jasno, da je šlo zgolj za tragično nesrečo, a igralka je prepričana, da se v ozadju skriva še veliko več. Ali menite, da so njene obtožbe resnično upravičene?

Videti je, da Kelly Preston po smrti svojega 16-letnega avtističnega sina Jetta Travolte še vedno ni našla miru. Že kaj kmalu po tragičnem dogodku je bilo jasno, da je šlo zgolj za neljubo nesrečo, a je obupana mati danes trdno prepričana, da se v ozadju skriva še veliko ključnih in odgovornih dejavnikov, ki naj bi jih med takratno obravnavo tako ali drugače prezrli.

“V nekem trenutku smo še uživali na sproščenem družinskem oddihu na Bahamih, že naslednjo minuto pa so se naša življenja za vselej spremenila. Jett je v kopalnici doživel hujši epileptični napad, pogosto posledico avtizma, in se z glavo udaril v rob kopalne kadi. Poškodbe so bile usodne. O tem, da je šlo za nesrečo, zagotovo ni nobenega dvoma, a smo pozabili upoštevati še druge dejavnike, ki so ga do avtizma v prvi vrsti sploh pripeljali. Imela sem težek porod, zato sem morala še v času dojenja jemati nekatere antibiotike, zaradi katerih je že kot dojenček utrpel infekcijo s candido. Skrbi pa me predvsem dejstvo, da so znanstveniki že večkrat dokazali tesno povezavo med tovrstno okužbo in razvojem avtizma. To bi morali podrobneje raziskati in ugotoviti, ali niso za smrt mojega sina posredno vendarle krivi celo zdravniki,“ pojasnjuje 50-letnica.

Glede na to, da znanstveniki točnih vzrokov za nastanek avtizma še ne morejo natančno določiti in jih šele podrobneje raziskujejo, Prestonovi za zdaj še ni mogoče pritrditi. Obtoženi so tovrstne trditve strogo zavrnili in pripomnili, da naj bi bolezensko stanje izzvali številni organski, genetski ter okoljski dejavniki, na katere pa sami zagotovo niso imeli tolikšnega vpliva, kot jim ga Kelly neupravičeno pripisuje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587