Vizita.si
image (28)

Novice

Tragičen konec dosegel tudi zvezdniško družino

S.P.
29. 10. 2012 15.27
4

Temen oblak se je zgrnil tudi nad zvezdniško družino Nolans. Kar tri izmed slavnih sester isto imenovane pevske skupine so namreč zbolele za enakim agresivnim rakavim obolenjem, ki pa s seboj prinaša tudi tragičen konec ...

Sestre in članice znane anglo-irske pevske skupine The Nolans, ki slovi predvsem po svojem največjem hitu “I'm in the Mood for Dancing“, so se morale soočiti z nepredstavljivo usodo. Vsem so namreč nedavno diagnosticirali agresivno obliko malignega obolenja prsi, za eno izmed njih pa je bilo celo že prepozno. Vodilna vokalistka Bernie Nolan se je z rakom prvič borila že leta 2010, pred kratkim pa se je usodna bolezen zopet vrnila – tokrat neozdravljiva.

52-letnica je prve spremembe na svojem telesu odkrila šele v začetku tega leta med turnejo v Chicagu, ko je na mestu že opravljene mastektomije znova zatipala neobičajno bulo. “Metastaze so do postavitve nove diagnoze prekrile že moja pljuča, jetra, možgane in kosti. Sicer jemljem neka zdravila, ki naj bi blažila napredovanje bolezni, a se dobro zavedam, da zame ni več upanja. Slišala sem, da so nekateri ljudje živeli še dolgih 12 let, zato se trudim ostati kar se da optimistična in pozitivna. Odločila sem se, da ne bom sedela in čakala na smrt, temveč se bom borila in do konca uživala svoje prečudovito življenje,“ je pojasnila. Njena največja želja je dočakati hčerin 21. rojstni dan, po katerem bo že dovolj stara, da bo lahko poskrbela sama zase.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587