Vizita.si
image (28)

Novice

Tragična zgodba pretresla mnoge …

K.P.
17. 10. 2012 08.14
50

Čeprav zdravniki še niso postavili konkretne diagnoze, zakaj je mlada Lindsay preminila, njen mož v svojem srcu čuti, da je ta svet zapustila zaradi zlomljenega srca. Usoda ni hotela, da bi se jima uresničila velika želja.

Odkar sta se maja lansko leto poročila, sta 29-letna Lindsay in 41-letni Darren Clift svoji življenji želela izpolniti z družino, zato sta bila presrečna, ko so jima zdravniki povedali, da pričakujeta svojega prvega otroka. Svoj dom sta pripravila na prihod male punčke, ki sta jo še pred njenim rojstvom poimenovala Katy May.

Ko porod ni stekel že 12. dan po predvidenem datumu, je Darren svojo soprogo odpeljal v bolnišnico. "Lindsay je imela lepo nosečnost, občutila ni niti jutranjih slabosti. Nobenega razloga ni bilo, da bi šlo tisti dan kaj narobe. Ko je prišla v bolnišnico, je bila zdrava in počutila se je dobro. Popadki so prišli in popustili in otrok se je rodil po naravni poti," opisuje. Vendar je med porodom šlo nekaj strašno narobe. Zdravniki so ugotovili, da je Katy May v maternici umrla, kar je Lindsay povsem zlomilo.

"Popadki so se nadaljevali in stekel je porod, nato pa je v nekem trenutku, nekaj minutk po tem, ko je držala v naročju svojo novorojenčico, Lindsay omedlela. Nismo prepričani, kaj je šlo narobe in zdravniki so še nekajkrat zaznali njen srčni utrip, a zbudila se ni nikoli več," pripoveduje Darren, ki je tistega dne ostal ne le brez hčerkice, temveč tudi brez svoje soproge. Zdravniki so Lindsay skušali oživeti, vendar je bilo vse zaman. "Otrok je pomenil zadnji del najine sestavljanke. Poročila sva se, si našla dom in ona je kupila prav vsak kos otroških oblačil. Otroka si je želela bolj kot vse na svetu," pove Darren, ki globoko v sebi ve, da je Lindsay umrla zaradi zlomljenega srca.

"V bolnišnico sva odšla srečna, nato pa je takoj po smrti Katy May odšla tudi Lindsay. Bil sem tam in videl sem, kako je predala boj," opisuje. Zdravniki še niso določili konkretne diagnoze, zakaj je Lindsay le pet ur po porodu umrla. Darren se tolaži, da zdaj nekje na onem svetu skrbi za malo Katy May. S temi besedami se tolažijo tudi preostali sorodniki, znanci in prijatelji.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587