Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi brez ličil je prava lepotica!

S.P.
07. 11. 2012 08.03
3

Priljubljena britanska lepotica Kelly Brook, ki v javnosti pogosto nastopa močno naličena, je šokirala svoje oboževalce in znova dokazala, da je prava naravna lepotica. Ali so vsa ta ličila zares potrebna?

Kljub temu, da smo britanske lepotice Kelly Brook vajeni predvsem z "dramatičnimi" nanosi ličil, je ta znova presenetila oboževalce, potem ko je na spletu objavila svojo najnovejšo in precej nepričakovano fotografijo. Po nastopu v legendarnem kabaretu Crazy House, pri čemer je izvedla zapeljivo plesno točko Forever Crazy, je namreč v zaodrju nemudoma odstranila svoja ličila in pokazala svoj naravni ter brezhibni obraz.

Priznana manekenka, igralka in priljubljena televizijska osebnost je že večkrat poudarila, da ne bo nikoli postala sužnja lastnega videza ter da ima zgolj srečo, da se ji zanj ni treba pretirano truditi. "Lana Del Rey, Kim Kardashian in vse preostale estradnice so brez dvoma naravnost prečudovite. Njihov videz je vedno kot iz škatlice in tudi sama jih občudujem, a menim, da tega ne bi mogla prenesti. Ubožice so nenehno obremenjene s tem, kako so videti, kar se mi zdi precej neumno in zares nepotrebno. Pod hudim pritiskom bi kaj kmalu postala zelo nesrečna ali celo depresivna, zato se od doma še vedno raje odpravim neurejena, a vendarle čim bolj sproščena," je pojasnila 32-letnica, ki sama zase trdi, da je slava ni in je nikoli ne bo spremenila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587