Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi mlada igralka razkrila 'sumljiv' trebušček ...

S.P.
04. 01. 2013 15.33
1

Zvezda priljubljene ameriške nanizanke Glee Lea Michele je med dopustovanjem na Havajih v dvodelnih kopalkah znova sprožila številna ugibanja o tem, ali se nam obeta nova zvezdniška družina. Nekdaj vitka zvezdnica je že večkrat presenetila s precej zaobljenim trebuščkom, ki pa bi lahko kazal tudi na prve mesece nosečnosti.

Čeprav sta zvezdi priljubljene ameriške nanizanke Glee Lea Michele in Cory Monteith svojo ljubezensko zvezo uradno potrdila šele v začetku lanskega poletja, pa v javnosti že od septembra kroži vse več govoric in namigovanj na to, da je na vidiku nova zvezdniška družina. Igralka, ki se je lahko vedno pohvalila z vitko in utrjeno postavo, je že večkrat presenetila s precej zaobljenim trebuščkom, ki bi lahko bržkone kazal tudi na prve mesece nosečnosti.

Podobno se je zgodilo tudi v sredo, ko so parček zasledili med dopustovanjem na Havajih, kjer je Lea v dvodelnih kopalkah znova razkrila nekoliko ohlapen trebušček. "Nisem noseča. Nekaj odvečnih kilogramčkov je vidnih zgolj zaradi neustreznega življenjskega sloga, sicer pa že redno telovadim, da bi jih učinkovito odpravila. Svoj čas rada namenim jogi, kjer se med treningom dodobra pretegnem, všeč pa so mi tudi vse metode nekoliko krajše, a intenzivne kardio vadbe, ki še kako pripomorejo k porabljanju odvečne energije v telesu. Morda pa ima s tem kaj opraviti tudi nedavna odločitev, da postanem veganka, saj sem popolnoma spremenila svoj način prehranjevanja. Za zajtrk si privoščim kosmiče s sojinim mlekom – z dodanimi beljakovinami, pojem pa tudi veliko tofuja in avokada. Tudi na splošno poskušam v svoj jedilnik vključiti čim več sveže zelenjave, odrekam pa se predvsem kavi, s katero sem bila do zdaj zasvojena," je govorice zanikala 26-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587