Vizita.si
Ja, tudi moški znajo hliniti orgazem!

Spolnost

Tudi moški hlinijo orgazem!

Ni.J.
17. 01. 2010 18.01
0

Če ste do sedaj mislili, da orgazem hlinijo samo ženske, ste se pošteno zmotili. To namreč počnejo tudi nekateri moški. Vas zanima, kakšni so razlogi?

Ja, tudi moški znajo hliniti orgazem!
Ja, tudi moški znajo hliniti orgazem!FOTO: iStockphoto
Od moških se pričakuje, da morajo biti vedno pripravljeni na seks, brez izgovorov. Ker to zanje predstavlja močan pritisk, so neke raziskave pokazale, da nekateri celo hlinijo orgazem. In, verjeli ali ne, to počne skoraj 25 odstotkov moških!

Hlinjenje znajo zelo dobro prikriti

Čeprav mnogi mislijo, da je moškim hlinjenje težko prikriti, pa to zanje ne predstavlja takega problema. Številni moški so namreč priznali, da si kondom snamejo na tak način, da ženska ne opazi, da je prazen, konec koncev pa … Koliko žensk dejansko preverja vsebino kondoma?

Moški zna biti pravi 'mojster prikrivanja', ko gre za hlinjenje orgazma.
Moški zna biti pravi 'mojster prikrivanja', ko gre za hlinjenje orgazma.FOTO: iStockphoto
In kako jim uspeva prikriti orgazem pri spolnem odnosu brez kondoma? Nič lažjega - ejakulacijo bodo izvedli nekje, kjer ženska ne bo ugotovila, da je ni bilo.

In kakšni so razlogi za hlinjenje?

1. Ko začne padati ...

Moški so zelo občutljivi na neuspeh. Poleg njegove moškosti, je s tem namreč prizadet tudi njegov ego. Če bo med seksom opazil, da z orgazmom ne bo nič in, da je njegova erekcija pri koncu se bo pretvarjal, da je na vrhuncu. Vse to bo storil le zato, da njegova partnerica ne bi ugotovila resnice.

2. Preveč masturbiranja

Če je pred seksom z vami masturbiral se lahko zgodi, da bo med seksom z vami že povsem izčrpan. Svoje zaloge je izpraznil že pred tem, zato obstaja velika verjetnost, da njegov orgazem ne bo pristen.

Včasih pač ni pravi dan za seks ...
Včasih pač ni pravi dan za seks ... FOTO: iStockphoto

3. Danes ni pravi dan …

Vsi smo že imeli dan, ko enostavno nismo bili razpoloženi za seks. Brez posebnih razlogov in izgovorov. Ker vas moški ne želi razočarati, vam bo na vsak način poskušal ugoditi. Pa čeprav bo vse skupaj le zaigral.

4. Izčrpanost

Moški hlinijo orgazem tudi, če so utrujeni, pri čemer ni nujno, da niso razpoloženi za seks. Da bo njegova dolžnost opravljena in vi zadovoljni, bo vse skupaj prikril tako, da ne bo njegova izmučenost ostala neopažena.

5. Strah pred prevelikimi pričakovanji

Če so izzivi in pričakovanja za moškega preveliki se lahko zgodi, da se bo ustrašil. Nekateri moški, ki niso prav dobro podkovani v seksu in se znajdejo v postelji s partnerico, ki od njih pričakujejo vrhunsko izvedbo med rjuhami, lahko od strahu otrpnejo in se zato zatečejo k lažem. Da bi preprečili polomijo in si skrajšali muke, odigrajo orgazem.

6. Seks mu ni zanimiv

V dolgotrajnih zvezah seks lahko postane rutina in za moškega ni več vznemirljiv. Moški v takih zvezah nanj začnejo gledeti kot na opravilo – v njem ne uživajo in se dolgočasijo. In kaj je na svetu v takem primeru boljšega od hlinjenja orgazma?

Dejstvo je, da bi se lahko hlinjenju izognili, če bi si priznali, da nihče ni popoln in, da bo partnerica razumela preprost  "ne".

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587