Vizita.si
Ker smo navajeni, da so manekenke vedno tako popolne, nas preseneti, kadar opazimo tudi najmanjšo maščobno blazinico.

Novice

Tudi manekenke kdaj razkrijejo pomanjkljivosti …

L.E.
13. 07. 2012 15.06
8

Ena najlepših in najbolj uspešnih manekenk našega časa se sicer lahko brez kančka sramu v vsakem trenutku preobleče v kopalke. Toda tudi njej se včasih na trebuščku naberejo odvečne blazinice.

Ker smo navajeni, da so manekenke vedno tako popolne, nas preseneti, kadar opazimo tudi najmanjšo maščobno blazinico.
Ker smo navajeni, da so manekenke vedno tako popolne, nas preseneti, kadar opazimo tudi najmanjšo maščobno blazinico.FOTO: Fame

Behati Prinsloo je že naravno zelo visoka in vitka; poleg tega ima rosnih 23 let, zato njena presnova deluje še toliko hitreje. Kot manekenka reklamira predvsem kopalke in spodnje perilo, zato mora biti njena postava vedno popolna. Toda tudi najlepše ženske včasih pridobijo nekaj odvečnih maščobnih blazinic. Te so se Behati pokazale na sicer dokaj ravnem trebuščku.

Namibijska lepotica se je morda različnim razvadam vdala malo bolj kot po navadi. Verjetno je za nekaj časa pozabila na telovadbo ter hkrati pojedla več slanih, sladkih in mastnih dobrot. Sicer plavolaska živi veliko bolj zdravo. Kadar pričakuje, da bo nastopala na številnih modnih revijah, za zajtrk tako uživa umešana jajca, avokado in polnozrnat toast. Jajca so odličen vir beljakovin, avokado vsebuje zdrave maščobe, polnozrnat toast pa obilico nepogrešljivih vlaknin. Če bo želela imeti v prihodnje spet malo bolj raven trebuh, bo Behati morala tako zdravo jesti skozi cel dan. Nutricionisti priporočajo veliko zelenjave, pustega mesa in izdelkov iz celega zrna. Za posladek si lahko privoščite sadje, jogurt iz posnetega mleka in oreške. Ploskega trebuščka pa ne boste mogli doseči niti brez redne telovadbe. Da bi izgubili odvečne maščobne blazinice, morate pričeti s kardiovadbo. Nato se lotite še vaj, ki utrjujejo mišice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587