Vizita.si
Že celo življenje živi zdravo, zato si lahko tudi pri 40 nadene takšno obleko.

Novice

Tudi pri 40 je lahko izzivalna ...

L.E.
08. 06. 2012 14.53
12

Nekaterim pa res lahko zavidamo. Jada ni le uspešna igralka, ki je srečno poročena že 12 let in ima dva prečudovita otroka – tudi pri 40 lahko še vedno navduši v izzivalni in tesni obleki.

Že celo življenje živi zdravo, zato si lahko tudi pri 40 nadene takšno obleko.
Že celo življenje živi zdravo, zato si lahko tudi pri 40 nadene takšno obleko.FOTO: Fame

Jada Pinkett Smith vsaj na zunaj deluje popolno. Z Willom Smithom sta poročena že 12 let in imata dva prekrasna otroka, obenem ima uspešno hollywoodsko kariero, za povrh pa še postavo, ki ji jo lahko vsi zavidamo. Pri 40 je v tesni in izzivalni obleki še vedno videti odlično. Sedaj je razkrila, kako ji to uspeva.

Igralka pravi, da je njen recept za vitkost zelo preprost. Ker tako njena babica kot tudi njena mati nista bili ravno zelo dobri kuharici, se je že zelo zgodaj v življenju naučila, da prehranjevanje ni nekaj, kar je namenjeno uživanju. “Vzgojili so me v prepričanju, da se prehranjujemo zato, ker pač potrebujemo gorivo. Zaradi tega lahko danes pospravim prav vse, kar je zdravo. Uživam veliko beljakovin, zelene zelenjave in polnozrnatih ogljikovih hidratov; vse, kar prepreči, da bi se čez dan enostavno sesedla. Hrana zame torej ni užitek.“

Bi verjeli, da ima Jada že 40 let? Je res dokaz, da lahko zdravo življenje proces staranja zelo odloži. Igralka se namreč tudi izogiba soncu ter veliko telovadi. Spet so ji ljubezen do športa vcepili že v družinskem krogu. Tudi njena mati se je namreč veliko gibala, svojo hčer pa je spodbudila, da se je ukvarjala z gimnastiko, plesom in jahanjem. “Nikoli mi ni dovolila, da bi ob sobotah in nedeljah enostavno posedala doma,“ pravi. Tudi danes se v telovadnico odpravita skupaj z materjo, sicer pa radi družinsko tudi vsi deskajo in smučajo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587