Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi seks bombe se zredijo …

L.E.
12. 07. 2013 10.48
32

Tudi najbolj znane zapeljivke imajo pravico do dopusta, ko si privoščijo nekaj več lenarjenja pa tudi dobre hrane. Na počitnicah ima celo legendarna Victoria Silvstedt malo napihnjen trebušček.

Svojo kariero je zgradila z doseganjem popolnosti. Victoria Silvstedt je z nekaj pomoči plastičnega kirurga osvojila svet, ki ji še vedno leži pod nogami, četudi ima za manekenko že metuzalemskih 38 let. Švedinjo paparaci večkrat fotografirajo, kako v športni opravi zavije v bližnjo telovadnico. To pa je tudi vse, kar vemo o lepotnih skrivnostih plavolase zapeljivke, saj jih le nerada deli. Kot je povedala za portal Female First: "Kako ohranjam takšno telo? Po 12 ur dnevno hodim v visokih petkah. Zavijem tudi v telovadnico in se lotim tradicionalnega kardia, toda nič telesa ne utrdi tako, kot hoja v visokih petkah." Nekdanja Playboyeva zajčica bi najraje vse prepričala, da se ji za svoj videz sploh ni treba truditi. Da to ni res, dokazujejo zadnje fotografije. Victoria se je na dopustu kot vsaka smrtnica malo bolj sprostila ter posledično pridobila nekoliko bolj napihnjen trebušček.

Ravno trebušček, ki noče in noče postati raven, je težava večine žensk. Ene se za to zmenijo malo bolj, druge manj. Enostaven trik, ki prežene napihnjenost, je, da paradoksno uživamo več navadne vode kot običajno. Ta namreč povzroči, da se iz telesa izloči tista, ki je to več ne potrebuje in se le nabira na mestih, kjer si zabuhlosti dejansko najmanj želimo. Da bi se lahko pohvalili z bolj vitkim pasom, se lahko navadite tudi redno vrteti obroč. To lahko počnete celo, medtem ko gledate svojo najljubšo televizijsko serijo. Poleg tega se poskušajte izogibati uživanju sladkarij in enostavnih ogljikovih hidratov. Željo po sladkem potešite s sadjem, ki je sedaj na voljo v takšnem izobilju. Trudite se še, da hrano uživate v več obrokih, ki naj ne bodo preveliki. Za vsakega si vzemite čas, vsak grižljaj dobro prežvečite in tako preprečite, da bi naenkrat pojedli preveč. Ob vsakem obroku si privoščite le toliko hrane, kot je potrebujete, da svoj želodček zasitite. Tako ne boste nikoli občutili lakote, hkrati pa boste ohranjali vitko in zdravo postavo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602