Vizita.si
“Že pred samim začetkom me je bilo zelo strah, potem pa so nastopile še hude bolečine, ki so se iz ure v uro le še stopnjevale. Jokala sem in jokala, nisem vedela, ali je to normalno, vsi okoli mene pa so mi govorili, da je vse v redu."

Novice

Zvezdnica šokirala pred kamerami

S.P.
30. 01. 2013 15.41
13

V javnost so vendarle pricurljali dolgo pričakovani posnetki rojstva malega Lorenza, ki ga je zvezda resničnostnega sveta Snooki povila lani avgusta. Porod je trajal dolgih 27 ur, zvezdnica pa trdi, da se je kljub neznosnim bolečinam na koncu vendarle vse poplačalo.

Tako kot je to storila že zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian, je zdaj rojstvo svojega prvorojenca ovekovečila tudi zloglasna medijska osebnost Nicole Polizzi, bolj poznana predvsem po svojem umetniškem imenu Snooki. Zaslovela je kot ena izmed najprepoznavnejših zved resničnostne televizije in če je bila gledanost tovrstnih nanizank zaradi nje do zdaj visoka, pa je z njenim zadnjim dejanjem začela podirati vse postavljene rekorde.

V javnost so namreč po dolgih petih mesecih čakanja vendarle pricurljali posnetki rojstva malega Lorenza, ki ga je v prisotnosti njene družine spremljala tudi vsa snemalna ekipa. “Priznati moram, da sem cel proces življenja precej podcenjevala. Porod je nekaj najhujšega, kar lahko ženska prestaja, pa vendar se na koncu vse še kako poplača,“ je povedala 25-letnica, ki je svojega sinčka rojevala kar dolgih 27 ur. “Že pred samim začetkom me je bilo zelo strah, potem pa so nastopile še hude bolečine, ki so se iz ure v uro le še stopnjevale. Jokala sem in jokala, nisem vedela, ali je to normalno, vsi okoli mene pa so mi govorili, da je vse v redu. Verjemite, bilo je daleč od tega. Nihče ni vedel, kako se počutim in to me je precej ujezilo. Ko sem se končno sprostila, je bilo vse veliko lažje,“ nadaljuje. “Svoj mali zakladek zdaj preprosto obožujem, saj takšne ljubezni preprosto še nisem občutila. Obožujem vse, kar je povezano z njim, porodničarja pa sem celo prosila za delček prerezane popkovine, ki jo bom za vedno shranila v svojo beležko.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587