Vizita.si
Je res pretiravala?

Novice

Tudi vi opazite razliko?

S.P.
19. 07. 2013 10.32
7

Zvezdi resničnostnih šovov Lucy Macklenburgh so začeli očitati, da naj bi po nedavnem razpadu zveze začela hitro izgubljati težo, bojijo se celo, da bi s tem zašla predaleč. Pa je res tako koščena ali je njena postava zgolj bolj izoblikovana.

Je res pretiravala?
Je res pretiravala? FOTO: Instagram

Lucy Mecklenburgh, ki je zaslovela kot zvezda priljubljenega resničnostnega šova The Only Way Is Essex (TOWIE), je v tem tednu znova požela pozornost vseh otoških tabloidov. Na Instagram je namreč objavila skrb vzbujajočo fotografijo svoje vse vitkejše postave, ki bi naj bila posledica razpada ljubezenske zveze z nekdanjim zaročencem Mariom Falconom, poročajo tuji mediji. "Od njunega razhoda je Lucy izgubila že veliko telesne teže, čeprav nikdar ni imela težav z odvečnimi kilogrami. Ravno nasprotno - njena postava je bila dih jemajoča. Škoda, da je sedaj le še shirana in koščena."

A so njihova ugibanja popolnoma napačna, zatrjuje 22-letnica. "To, da bom nekoliko utrdila svojo postavo, sem se odločila, ko sva bila še skupaj. Zato najina zveza s tem nima nobene povezave," je povedala za MailOnline. Večkrat je tudi poudarila, da njen osnovni namen ni shujšati, temveč zgolj učvrstiti nekatere mišice, da bi bila njena postava še lepše izoblikovana. Svojim oboževalcem je celo razkrila nekaj nasvetov, kako uravnati ter ohraniti želeno težo. Njena skrivnost naj bi se poleg redne vadbe (v telovadnici teče in dviguje uteži vsaj 3-krat na teden) skrivala v zeljni juhi, ki si jo tu in tam privošči namesto enega dnevnega obroka – kosila ali večerja.

Dieta z zeljno juho je primerna za vse posameznike, ki želijo na hiter in učinkovit način odpraviti nekaj odvečnih kilogramov, saj jed temelji na receptu bolnišnice Presvetega srca, ki jo daje težkim srčnim bolnikom za hitro hujšanje pred operacijo. Je izjemno zdrava in nima nobenih neprijetnih stranskih učinkov, pa vendar se pred začetkom o tem obvezno posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602