Vizita.si
Gwyneth Paltrow

Novice

Tudi vi opazite to?

K.P.
19. 10. 2012 08.03
12

Ob pogledu na Gwyneth Paltrow se zdi, da je zvezdnica že pred leti zaustavila čas in da hrani skrivnost večne mladosti. Pa ne samo to, z leti je njen videz le vedno bolj brezhiben. Le kaj počne?

Atraktivna Gwyneth Paltrow izgleda danes (desno) enako atraktivno in mladostno kot pred slabimi desetimi leti (levo). Čas ji ni narisal gubic, z obraza pa so izginile pegice.
Atraktivna Gwyneth Paltrow izgleda danes (desno) enako atraktivno in mladostno kot pred slabimi desetimi leti (levo). Čas ji ni narisal gubic, z obraza pa so izginile pegice.FOTO: Reuters / Fame

Če bi resnično obstajal eliksir mladosti, bi ga brez dvoma iskali tudi pri zapeljivi Gwyneth Paltrow, ki iz leta v leto izgleda le še bolj privlačno. Primerjave njenih fotografij zdaj in izpred desetih let kažejo, da zvezdnici čas ni narisal niti ene gubice, njena koža je bolj sijoča, z njenega nosu in lic pa so izginile tudi pegice. Za vse tiste, ki so se spraševali, kaj je skrivnost njenega atraktivnega in sijočega videza, je zvezdnica na svojem blogu GOOP zapisala nekaj napotkov, po katerih se ravna in ki so postali stalnica v njenem življenju.

Znano je, da se Gwyneth drži dokaj stroge diete in mnoge, ki mislijo, da je vegetarijanka, popravi: "Nisem vegetarijanka, le ne jem rdečega mesa in tega nisem jedla že dolgo časa. Jem pa ribe in perutnino.“ Za njeno postavo skrbi fitnes strokovnjakinja Tracy Anderson, ki je osebna trenerka mnogim zvezdnikom. Program vadbe vključuje dve uri telovadbe na dan šest dni v tednu. Svetlolasa igralka pravi, da je skrivnost njenega sijočega videza tudi sreča, ki jo deli s svojim soprogom Chrisom Martinom, s katerim imata tudi dva otroka, hčerko Apple in sina Mosesa. "Veliko se smejeva in smejeva se istim šalam. Všeč nama je ista glasba in počneva iste stvari,“ pove Gwyneth.

Njen sijoč videz je vsekakor opazen in le malokdo bi ji pripisal njena resnična leta (40). "Geni imajo pri tem (videzu kože) veliko vlogo, a vsakodnevno potenje je pravo razstrupljanje za kožo. Pijem veliko vode in zaužijem dovolj omega-3 maščobnih kislin. Sicer pa moja vsakodnevna nega kože vključuje čistilno sredstvo, olja za nego kože in vlažilno kremo,“ je povedala za britansko revijo InStyle.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587