Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi žene nogometašev niso popolne

L.E.
19. 07. 2012 14.42
54

34-letna žena slavnega nizozemskega nogometaša je že naravno zelo lepa, toda niti ona ni popolna. Ob bazenu je pokazala, da ima tudi sama nadležne maščobne blazinice.

Sylvie Van Der Vaart je žena nizozemskega nogometaša Rafaela, sicer pa manekenka in televizijska voditeljica. Čudovita plavolaska ima zavidanja vredno postavo, toda tudi ona se sooča s težavo večine ljudi: tako nadležnimi maščobnimi blazinicami. Z možem in šestletnim sinom so na počitnicah v Španiji, kjer se je kljub malenkostni nepravilnosti brezskrbno preoblekla v kopalke. Zakaj pa bi jo kaj takega sploh skrbelo? 34-letna Sylvie dobro ve, da v življenju ni najpomembnejša lepota, temveč zdravje.

Tri leta so že minila, odkar je v svoji dojki odkrila zatrdlino. Ker je rak dojk že prizadel tudi njeno mater, je pri priči odhitela k zdravniku, kar ji je verjetno tudi rešilo življenje. Ta je opravil biopsijo in na žalost odkril, da zatrdlina ni benigna, temveč rakava. “Nobeno bogastvo na tem svetu ni zagotovilo, da nekega dne ne boste slišali takšne diagnoze. V tistem trenutku sem bila najbolj običajna ženska,“ pripoveduje o trenutku, ko je izvedela, kaj jo čaka. “Bilo je, kot bi v našem življenju eksplodirala bomba. Ni pomembno, ali ste bogati ali revni, lepi ali grdi, mladi ali stari, rak ne izbira.“ Prestala je operacijo in šest mesecev kemoterapije, zaradi katere je izgubila lase. 

Ker ni želela opazovati, kako ji izpadajo, je kar sama obiskala svojega frizerja in ga prosila, da jo pobrije ter ji namesti lasuljo. To je naredil, medtem ko so bila vsa ogledala prekrita, saj se ni mogla prisiliti, da bi se pogledala brez svojih dolgih las. Kar nekaj časa je potrebovala, preden se je lahko opazovala brez lasulje, toda nato je ugotovila, da je pretiravala. To res ni bil najbolj strašen del zdravljenja. Ko jo je brez lasulje videl tudi njen mož, jo je prosil, naj je več ne nosi. “Tako si veliko lepša,“ ji je dejal. “Mislim, da mi še nikoli ni rekel kaj tako romantičnega,“ se spominja. Prepričal jo je, da se je sprejela, kakršna je. Danes je na srečo spet zdrava, zato jo nekaj maščobnih blazinic prav gotovo ne obremenjuje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587