Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi žene nogometašev niso popolne

L.E.
19. 01. 2012 13.51
42

Velikokrat smo prepričani, da so zvezdniki popolni, ker lahko za svoj videz zapravijo na tisoče evrov. Toda kot kažejo fotografije Coleen Rooney, pravo bogastvo še ne prinese zavidljive postave.

Coleen Rooney, žena slavnega angleškega nogometaša Wayna, je sicer povsem prikupna, toda njena postava nikakor ni popolna. Ko občudujemo telesa zvezdnic, se običajno tolažimo, da bi bili takšni videti tudi mi, če bi le imeli ves njihov denar. Vendar je vitkost posledica truda. Ne moremo je kar kupiti. Četudi si lahko privoščimo drage kozmetične in kirurške posege, moramo še vedno jesti zdravo in omejeno ter redno telovaditi. To je edini recept, ki res deluje. Če tega ne počnete, vendar ste še vedno vitki, imate samo tako dobre gene. Toda slej ko prej boste morali svoje navade spremeniti, saj boste s starostjo svojo težo vedno težje ohranjali. Prav zato je to bolje storiti prej, še preden vas približno pri štiridesetih presenetijo odvečni kilogrami.

Jesti morate zdravo in v omejenih količinah

Ohranjanje vitke postave je zelo enostavno. V telo morate vnesti vsa hranila, ki jih ta potrebuje, vendar hkrati čim manj pojesti. To ne pomeni, da morate stradati. Nikakor. Da bi vnesli vsa hranila, morate jesti. Toda da ne bi pojedli preveč, lahko jeste le zdravo hrano. Zelenjavo, pusto meso, posneto mleko in mlečne izdelke, olivno olje in sadje za posladek. Pijte tudi dovolj vode, da lahko telo hrano sploh prebavi. Seveda si lahko privoščite kaj prepovedanega. Vendar se omejujte. Torto samo poskusite, namesto da bi pojedli več kosov.

Morate redno telovaditi

Tega ne moremo dovolj poudariti. Morate telovaditi redno. Da bi to dosegli, si izberite vadbo, ki vam je pri srcu. Zakaj bi čas zapravljali za nekaj, kar vas spravlja v slabo voljo? Lahko plešete, kolesarite, plavate, igrate tenis … Poskrbite samo, da to počnete trikrat tedensko po eno uro. To jemljite kot obveznost. Tako kot vsak dan spite ter se prehranjujete, morate tudi trikrat tedensko telovaditi. Vaše telo gibanje enostavno potrebuje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587