Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi zvezdnice mučijo mozoljčki

L.E.
19. 02. 2012 13.39
6

Saj veste, kako se mozoljčki vedno pojavijo ob najbolj neprimernem času? Tudi AnnaLynne McCord so presenetili, ko je morala posneti eno bolj pomembnih oddaj serije 90210.

AnnaLynne McCord v seriji 90210 resda igra najstnico, toda sama ima 24 let. Vseeno se tako kot mnogo ljudi občasno spopada s težavami, ki ji jih povzroča koža. Glede na to, da je kot zvezdnica vedno v soju žarometov in mediji ocenjujejo vsak njen korak, ji zagotovo ni lahko. Na srečo je v zapeljivi dolgi modri obleki bila videti tako dobro, da njenih mozoljčkov marsikdo verjetno ni niti opazil. Igralka sama ni dajala vtisa, da se obremenjuje z mozoljčki na obrazu. Tako kot zahteva njena vloga, se je veliko smejala in nasploh delovala zelo vesela. Tako je tudi prav: prijetna osebnost lahko zasenči marsikatero nepravilnost.

Če tudi vas kdaj presenetijo mozoljčki, si lahko pomagate z izdelki, ki vsebujejo salicilno oziroma BHA kislino. Te morate uporabljati namesto običajnega mehanskega pilinga, saj deluje podobno. Toda v nasprotju z običajnim mehanskim pilingom ne odstranjuje le odmrlih celic na koži, temveč očisti celo same pore. Mozoljčki se bodo tako veliko hitreje pozdravili, manj možnosti je tudi, da bodo ostale brazgotine.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587