Vizita.si
image (28)

Novice

Tukaj pa se nekaj ne ujema …

S.P.
09. 08. 2013 14.47
18

Čeprav je mlada britanska zvezdnica Kimberley Garner že po naravi zelo vitka, pa se lahko še vedno pohvali s čvrstimi ter polnimi oblinami, kar je zmedlo tuje tabloide. Poglejte, kako ji uspeva obdržati kombinacijo obojega.

Mail Online se je v minulem tednu obregnil ob zadnje fotografije mlade igralke, manekenke in modne oblikovalke Kimberley Garner, ki je sicer na Otoku najbolj poznana iz resničnostnega šova Made In Chelsea. Medtem ko je s prijatelji dopustovala na obali St Tropeza, naj bi namreč v kopalkah razkrila vitko in dih jemajočo postavo, na kateri pa se nekaj vendarle ne ujema, poroča britanski tabloid.

"Kako je lahko tako suhljata, pa še vedno tako oblinasta. Na njenem teleščku ni niti grama maščobe, trebušček ima popolnoma raven, o celulitu ni ne duha ne sluha, hkrati pa je njena zadnjica izjemno ženstvena, čvrsta ter polna. Nedvomno ji jo lahko zavida marsikatera ženska," so 23-letnico, ki je v odlični formi, pohvalili tuji mediji. Kot je povedala pred kratkim, vitko linijo vzdržuje predvsem z velikimi količinami sadja in zelenjave, še posebej v teh vročih dneh pa prisega tudi na vodo, ki je ne samo odžeja temveč ji daje tudi občutek sitosti. Za mišice, boljšo kondicijo in dobro počutje skrbi z redno rekreacijo, pravi pa tudi, da se lahko zahvali dobrim genom in hitri presnovi. Marsikdo ji sicer očita, da je preveč suhljata, vendar se na zlobne komentarje ne ozira. S svojim telesom je namreč nadvse zadovoljna.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602