Vizita.si
Alessandra Ambrosio

Novice

Tukaj se nekaj ne ujema ...

S.P.
22. 08. 2013 13.50
7

Alessandra Ambrosio se je še pred nekaj meseci lahko pohvalila z bujnim dekoltejem, danes pa je ta popolnoma raven, opažajo tuji mediji. Kje tiči vzrok za takšno spremembo?

“Razlika je najbolj očitna v predelu dekolteja, ki je bil takrat zavidljivo poln, danes pa popolnoma raven,” ji očitajo tuji mediji.
“Razlika je najbolj očitna v predelu dekolteja, ki je bil takrat zavidljivo poln, danes pa popolnoma raven,” ji očitajo tuji mediji.FOTO: Facebook

Tuji mediji, med njimi tudi Mail Online, so se obregnili ob zadnje fotografije Alessandre Ambrosio, ki so jih ujeli v sredo, medtem ko je z družino počitnikovala na grškem otoku Mikonos. Tam je namreč presenetila s precej bolj suhljato postavo kot naprimer pred nekaj meseci, ko je na modni reviji nosila kar dva milijona in pol dolarjev vreden Victoria's Secret nedrček.

“Razlika je najbolj očitna v predelu dekolteja, ki je bil takrat zavidljivo poln, danes pa popolnoma raven,” so ji očitali. Kot ugibajo, bi to lahko bil rezultat računalniške obdelave fotografij, s katero se da marsikaj spremeniti, lahko pa bi šlo tudi za to, da je 32-letnica v zadnjem času izgubila nekaj kilogramov.

Kot vemo, je namreč velika ljubiteljica vadbe, po rojstvu sinčka Noaha pa je začela še bolj paziti tudi na svojo prehrano. "Zjutraj si pripravim jajca, popijem kavo in pomarančni sok. Za kosilo imam riž s piščancem ali katero drugo vrsto mesa, zraven je obvezno solata, ki jo obožujem. Za večerjo pa si rada privoščim japonsko hrano,” je razkrila za Hollywood Life. Drži se namreč diete, ki ne dovoljuje sladkarij ter kruha, v telovadnico pa zaide 4-krat tedensko. “Trudim se trenirati vsaj uro do dve na dan." Najpogosteje vadi z utežmi in dela veliko počepov ter izpadnih korakov, da njena zadnjica ostaja čvrsta, sicer pa zelo uživa v aerobiki, plesu, odbojki, deskanju in rolanju.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602