Vizita.si
image (28)

Novice

Tukaj se pa nekaj ne ujema …

S.P.
07. 03. 2013 08.20
0

Britanski mediji igralki Sophie Monk očitajo, da je prelomila dano besedo in znova posegla po izdelkih lepotne kirurgije. Njen obraz je bil namreč v ponedeljek spet videti precej nenaraven in zatekel, kar pa pripisujejo predvsem vnovični uporabi kolagena.

Priljubljena igralka, pevka in manekenka avstralskega rodu Sophie Monk, ki je blestela že v številnih uspešnih komedijah, kot sta Click in Date Movie, je že pred dobrima dvema letoma priznala, da je nenaraven videz njenega obraza posledica kirurškega posega, v katerega pa ni privolila v želji po spremembi, temveč je bil zaradi resnih zdravstvenih težav več kot nujen in predlagan celo s strani zdravniškega osebja.

“Ob ustnicah je začela rasti velika cista, ki so jo morali operativno odstraniti. Opozorili so me, da bodo pri tem morali odstraniti skoraj polovico zgornje površine ustnice ter da bo na tem delu ostala velika vdolbina, če tega mesta umetno ne zapolnijo. Takrat sem se prvič srečala s kolagenom, ki pa mi je prinesel več škode kot dobrega,“ je leta 2011 povedala za avstralsko izdajo revije Who magazine. Med drugim je razkrila, da je bil njen nenaraven videz posledica manjšega nesporazuma, saj naj bi ji lepotni kirurg pod kožo vbrizgal več polnila, kot je bilo predhodno dogovorjeno, zaradi česar pa so njene ustnice neobičajno zatekle.

Javnosti je še istega dne zatrdila, da česa takšnega ne bo nikoli več ponovila, zaradi česar pa ji je zdaj za petami tudi britanski tabloid Daily Mail, ki je v ponedeljek prejel njene zadnje fotografije. Opazili so, da je obraz 33-letnice znova precej zatekel, zaradi česar pa so začeli ugibati, ali se ni svetlolasa lepotička kljub vsemu znova zatekla k metodam pomlajevanja svojega obraza. “Zdi se, da je bila vse to samo medijska farsa, s katero je pridobila želeno pozornost, saj je njen obraz zdaj videti še bolj umeten kot takrat. Nikakor pa ne moremo razumeti, zakaj bi tako lepo dekle sploh želelo kaj spremeniti,“ so poročali. Zvezdnica zdajšnjih očitkov še ni komentirala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602