Vizita.si
image (28)

Novice

Uau! Kirstie je končno uspelo!

S.P.
07. 09. 2012 14.27
3

Zvezdnica, ki se že leta bori z odvečnimi kilogrami, se je po ulicah Hollywooda znova sprehodila polna samozavesti in osebnega zadovoljstva. Po mnogih neučinkovitih dietah ji je namreč končno uspelo ustaviti nenehno nihanje telesne teže in popolnoma preoblikovati svojo postavo.

Ameriški igralki Kirstie Alley, ki se je dolga leta borila z odvečnimi kilogrami in posledično tudi s svojo slabo samopodobo, je tokrat spet uspelo osvojiti veliko zmago v svojem življenju. Potem ko je v lanskem letu s pomočjo šova 'Ples z zvezdami' izgubila kar dobrih 45 kilogramov, ji je namreč želeno težo vendarle uspelo obdržati.

Kljub temu pa zvezdnica še vedno ne počiva. Povedala je, da ji je s pomočjo zdravega načina življenja in plesa v zadnjih 10 tednih uspelo že drastično preoblikovati in utrditi svoje telo, s čimer si je povrnila vso izgubljeno samozavest in obenem dvignila raven osebnega zadovoljstva. Njena garderoba je tako zopet polna zapeljivih oblačil, ki laskajo njeni postavi, še bolj pa jo osrečuje dejstvo, da velja za pravi vzor vsem, ki se še vedno spopadajo s tovrstnimi težavami.

Znebite se odvečnih kilogramov na zabaven način!

Če ste že siti vseh neučinkovitih diet in niste pretirani ljubitelji telovadbe, lahko poskusite svoje kilograme odpraviti na veliko bolj zabaven način s pomočjo plesa.

 Tako kot pri vsakem športu je tudi tokrat pomembno, da se pred samo rekreacijo dobro razgibate in pravilno ogrejete svoje telo. Svetujemo vam, da najprej pospešite utrip srca, kar lahko zlahka dosežete z rahlim tekom ali poskakovanjem na mestu. Pomembno je, da sami določite svoj ritem glede na svoje zmožnosti in ga po potrebi raje upočasnite, kot pa povsem ustavite.

Šele nato pride na vrsto najbolj zabaven del – ples. Ker ni važno, kateri slog boste izbrali, vam svetujemo, da poskusite s tistim, ki vas še posebej zanima in izgleda kar najbolj zabaven. Važno je le, da ogreti do konca odplešete izbrano koreografijo in se ob tem dobro spotite. V nasprotnem primeru ste si namreč zagotovo zadali prelahek izziv, ki ga boste morali za želene rezultate nekoliko nadgraditi ali pa dodati še kakšen trebušnjak.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587