Vizita.si
image (28)

Novice

Ojej, tega pa od mlade pevke res niso pričakovali ...

S.P.
11. 12. 2012 10.45
17

Znano je, da priljubljena ameriška pevka Miley Cyrus še kako rada pokaže dosežke svoje izgube odvečnih kilogramov, a se mnogi že sprašujejo, ali ni šla tokrat vendarle malo predaleč. Izbrana oblačila so namreč med drugim razkrila tudi številne pomanjkljivosti, ki jih zvezdnica zagotovo ni bila vesela.

Ameriška pop pevka in filmska ter televizijska igralka Miley Cyrus, ki je zaslovela predvsem z glavno vlogo v priljubljeni seriji Hannah Montana, je v zadnjem letu zares drastično spremenila svojo podobo, kar pa sama nedvomno še kako rada pokaže. Na svojem koncertu v Fonda Theatre v Hollywoodu je namreč nastopila v precej kontroverznih oblačilih, ki so sicer razkrila izjemne dosežke trdega dela, hkrati pa tudi nekatere pomanjkljivosti, ki si jih zagotovo ne bi želela.

Precej tesne hlače so močno izpostavile njen trebušček, ki je na fotografiji videti veliko večji, kot je v resnici, zaradi česar so se v javnosti že začele pojavljati govorice, ali je 20-letnica znova začela nepojasnjeno nihati s svojo telesno težo. V preteklem letu je namreč v pičlih nekaj mesecih izgubila kar dobrih 13 kilogramov ter popolnoma preoblikovala svojo, zdaj utrjeno, postavo.

“Njena osebna trenerka Mari Winsor nam je zaupala, da naj bi Miley kar 6 dni v tednu trdo garala v telovadnici in utrjevala svojo že tako vitko postavo, kar se nam res ni zdelo potrebno. Vsak dan je hodila na pilates, s katerim je želela zmanjšati obseg v predelu pasu, bokov in zadnjice ter postati popolna nevesta za svojega novopečenega zaročenca Liama Hemswortha. Še vedno se prehranjuje zgolj z zdravo prehrano, kot je na primer surova zelenjava, ob tem pa je zdaj začela še redno tekati v naravi in hoditi na jogo. Le upamo lahko, da se bo ustavila, preden bo prepozno,“ pa je nad njenim stanjem zaskrbljen bližnji vir.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587