Vizita.si
image (28)

Novice

'Umetne trepalnice sem nosila 13 let'

Ni.J.
25. 05. 2011 13.20
3

Da je naravni videz veliko lepši, je dokazala tudi Chloe Sims, zvezda britanskega resničnostnega šova, ki jo po 13 letih za britansko revijo s sebe sprala ličila in odstranila umetne trepalnice.

Chloe Sims, zvezda britanskega resničnostnega šova 'The Only Way is Essex' (TOWIE), je umetne trepalnice nosila vsak dan od svojega 16. leta. Sedaj, po 13 letih, pa je končno odvrgla svoj umetni dodatek in se za New Magazine slikala popolnoma nenaličena.

29-letnica je za fotografiranje s sebe sprala vsa ličila, vključno z umetnimi trepalnicami. Pravi, da se je brez ličil počutila nekoliko neobičajno, najhuje pa ji je bilo sneti umetne trepalnice: “V Essexu je zelo pomembno, kakšen si. Naravnih deklet je zelo malo, zato sem se brez ličil počutila res čudno. Presenetilo pa me je, da sem se na nek način počutila zelo dobro. Kljub temu pa se takšna ne bi sprehodila po ulici.

Chloe je po fotografiranju povedala tudi, da si je umetne trepalnice lepila na oči od svojega 16. leta in da si jih ni snela niti med operacijo, ko si je dala povečati prsi. “takrat namreč nisem hotela, da bi me partner videl brez njih.“ Chloe namreč brez ličil ni videl še nihče pred tem, zvezdnica pa istočasno priznava, da pred odhodom iz stanovanja za ličenje porabi tudi po več ur. “Nikoli me nihče ni videl brez ličil. Že samo, če grem po nakupih, porabim eno uro, da si nanesem pravo podlago, senčila, maskaro, umetne trepalnice in šminko. Nato pa nekaj časa porabim še za urejanje frizure.“

Vendar pa ličila niso edino sredstvo, s pomočjo katerega se Chloe počuti veliko bolj samozavestno. Večkrat je šla namreč tudi pod nož lepotnih kirurgov. “S posegi sem začela, ko sem bila še promocijsko dekle za Playboy. Takrat sem se ujela v svet glamurja, v katerem je konkurenca izjemna.“ Da bi ostala konkurenčna, popolna in opazna, se je tako odločila za vbrizgavanje botoksa, lepotno operacijo ustnic in povečanje prsi. “Prsi si bom dala povečati še enkrat, saj se mi sedanje zdijo premajhne,“ še priznava.

Kot je videti, pa je Chloe svojo obsedenost s popolnostjo in ličili prenesla tudi na svojo hčer Madison, saj pravi, da se ta že pri šestih letih igra z ličili: “Vendar pa ji jih ne dovolim nositi izven hiše. Madison je prelepa deklica, zato ji ne bom nikoli dovolila, da postane obsedena z ličili tako kot jaz.“

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602