Vizita.si
Robert Ford je umrl zaradi krvavenja iz nosu. Kri naj bi namreč nekako prešla v njegove dihalne poti, zaradi česar se je zadušil. (fotografija je simbolična)

Novice

V nekaj urah umrl zaradi krvavenja iz nosu

Ni.J.
03. 12. 2011 13.12
0

47-letnemu moškemu, po poklicu vrtnarju, je naenkrat med sprehodom s prijateljem začela teči kri iz nosu. Stanje je bilo tako resno, da je revež po nekaj urah umrl.

oživljanje
oživljanje FOTO: iStockphoto
47-letni Robert Ford je začel krvaveti iz nosu med sprehajanjem po centru mesta s prijateljem. Ker mu kri ni in ni nehala teči, je obiskal zdravstveni center Gravesend, naposled pa mu je nos le nehal krvaveti.

Zdravniki so mu priporočali, naj odide domov in si nos nekaj časa hladi z ledom, vendar pa je Ford nekaj ur pozneje doma omedlel in umrl. Olaf Biedrzycki, ki je opravil obdukcijo, je povedal, da takšnega primera še nikoli ni videl. “Pregledal sem že 4000 trupel, a še nikoli nisem videl česa takega,“ pravi in dodaja, da je kri vstopila v Fordove dihalne poti in povzročila smrt. Zakaj in kako je prišlo do tega, Biedrzycki ni znal pojasniti, saj je nos nehal krvaveti nekaj ur pred nastopom smrti. “Primer je zagotovo nenavaden, v resnici pa niti ne vemo, kako ga pojasniti. Pregledal sem celo truplo, da bi le našel vir, od koder je iztekala kri v dihala, a nisem našel ničesar.

Biedrzycki se je zaradi tega, ker ni našel vzroka smrti, tudi opravičil Fordovemu očetu in bratu: “Včasih se srečamo s skrivnostmi, ki jih ne znamo pojasniti. Resnično mi je žal, a nisem popolnoma prepričan, od kod je pritekla kri v dihala.“

Robertov oče Michael Ford je na sodišču, kjer so razkrili rezultate obdukcije, povedal, da je sina klical na dan smrti, nekaj ur preden se je vse skupaj zgodilo, in da se mu je Robert potožil, da ne more dihati. “Zatem sem odšel k njemu domov, kjer smo ga našli ležati mrtvega na tleh, okoli njegovih ust je bila lužica krvi, okoli hiše pa več krvavih madežev,“ je povedal Michael. “Poklicali smo rešilca in zdravnike, ki so ga poskušali oživiti, a jim ni uspelo.“ Michael je povedal tudi, da družina ne namerava iskati krivca in ne bo nikogar tožila, le da vse bega skrivnostnost okoli sinove smrti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587