Vizita.si
image (28)

Novice

Ups, je pevka pokazala preveč?

S.P.
31. 12. 2012 13.46
25

Prijeten družinski oddih bi se za priljubljeno pevko Ashlee Simpson skorajda spreobrnil v pravo moro. Med zabavanjem v oceanu so namreč njene kopalke skorajda razkrile več, kot je želela, tega pa sama zagotovo ni bila najbolj vesela.

Kaže, da vztrajni paparaci zares nikoli ne počivajo. Tokrat so v trenutku nepazljivosti ujeli tudi priljubljeno ameriško igralko, pevko ter tekstopisko Ashlee Simpson, katere družinski oddih na Havajih bi skorajda zaznamoval precej sramoten škandal. Med zabavanjem v oceanu s svojim 4-letnim sinom Bronxom je namreč njen nekoliko premajhen spodnji del kopalk skorajda razkril več, kot je želela, česar zvezdnica zagotovo ni bila najbolj vesela.

Seveda pa je največ pozornosti pritegnila predvsem njena vse bolj vitka postava, zaradi katere so se v javnosti že začele pojavljati špekulacije na račun tega, ali ni 28-letnica znova žrtev anoreksije ali bulimije, kar pa temnolasa lepotica strogo zanika. Že večkrat je namreč poudarila, da je za njeno čvrsto in utrjeno postavo zaslužna predvsem redna telesna aktivnost, saj s pomočjo osebnega trenerja pridno telovadi vsaj pet dni v tednu, v prostem času pa rada poprime tudi za kolebnico, ki je njena najljubša oblika rekreacije. Le upamo lahko, da je res tako.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587