Vizita.si
image (28)

Novice

Ups, kaj je tu spodaj pokukalo na plano?!

S.P.
07. 08. 2013 10.12
15

Tuji mediji so se obregnili ob bližnje posnetke britanske zvezdnice Chantelle Goughton, ki naj bi paparacem razkrila nekaj ohlapne kože in celulita. Se je 29-letnica v zadnjem času res tako zredila?

“Čeprav se že vse od leta 2012, ko je povila svojo hčerko Dolly, trudi odpraviti odvečne kilograme, sta žal tudi redno ponočevanje in pijančevanje terjala svoj davek,“ se je ob zadnje fotografije britanske manekenke ter televizijske osebnosti Chantelle Houghton obregnil Daily Mail. Ko je zapuščala zabavo v Londonu in se odpravljala v avtomobil, so namreč paparaci na objektiv ujeli trenutek, ko je izpod kratkih hlač pokukalo nekaj ohlapne kože ter celulita.

“Na plano je pokukala pomarančasta koža, iz drugih posnetkov pa je razvidno, da se je nekaj novih maščobnih obročkov nabralo tudi na njenem trebuhu in bokih. Revica se že skoraj leto dni trudi, da bi shujšala, a ji z zdajšnjim življenjskim stilom preprosto ne bo uspelo,“ ji še očitajo tuji mediji. Da ji teža v zadnjem času res povzroča preglavice, je 29-letnica za new! magazine pred kratkim priznala celo sama. “Ko sem šla po nakupih, sem bila šokirana nad spoznanjem, da ne potrebujem več konfekcijske številke 38, pač pa kar 44! Res je že čas, da nekaj ukrenem. Je pa lažje govoriti, kot nekaj dejansko storiti.“ Povedala je še, da bo za pomoč prosila osebnega trenerja, kot se šušlja na podlagi izjav neimenovanih virov, pa naj bi razmišljala tudi o liposukciji. Njen cilj je odpraviti približno 10 kilogramov.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602