Vizita.si
Za svojo postavo skrbi z vadbo, ki je mešanica kardiorekreacije in borilnih veščin.

Novice

Ups, kaj pa je to?

K.P.
04. 09. 2012 07.52
2

27-letna manekenka in nekdanja ljubezen Leonarda DiCapria je znana po svojem brezhibnem videzu ter dolgih in zapeljivih nogah, ki pa jih je tokrat napadla neprijetna težavica ...

Medtem ko večina zvezdnic svoje pomanjkljivosti skuša skriti pred fotografi, ki jim sledijo na vsakem koraku, se druge opogumijo in brez zadržkov kako napakico na svojem telesu na medmrežju objavijo kar same.
Za svojo postavo skrbi z vadbo, ki je mešanica kardiorekreacije in borilnih veščin.
Za svojo postavo skrbi z vadbo, ki je mešanica kardiorekreacije in borilnih veščin. FOTO: Reuters

Slednje je storila tudi manekenka Bar Refaeli, ki je objavila fotografijo svojih stegen, na katerih je viden rdeč izpuščaj, fotografijo pa opremila z besedami: "To je cena surfanja brez neoprenske obleke."

Slavna manekenka svoj prosti čas zelo rada preživlja na plaži, a deskanje na vodi ni edini šport, ki se ga loti. Svojo postavo ohranja tudi s kolesarjenjem in z vadbami, ki so mešanica kardiorekreacije in borilnih športov.

"Trener me je naučil brcanja na vse možne načine, s čimer okrepim celo telo od trebuha do zadnjice," je zaupala medijem. Pravi, da svojo postavo rada ohranja z oblikami rekreacije, ki je ne dolgočasijo, diet pa se ne loteva.

"Nikoli se ne bi lotila kake neobičajne diete ali pa jedla nekaj čudnega samo zato, da bi shujšala. Rada imam hrano in rada se počutim zdravo, zato sem tudi malo pozorna, kaj pojem. Gre mi zelo dobro, a občasno se še vedno pregrešim," pove Bar.

"Ne čutim potrebe, da bi bila izjemno suha, a pomembno mi je, da sem v dobri formi. Moja skrivnost je zdrav način življenja. Glamurozen in seksi videz izvirata od znotraj," dodaja lepotica, ki pravi, da k privlačnemu videzu prispeva tudi lahkoten pristop do življenja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587