Vizita.si
image (28)

Novice

Ups, po tem si jo bodo brez dvoma zapomnili …

K.P.
06. 09. 2012 07.51
27

Če ne drugače, bo 22-letna zvezdnica svoje ime na medijsko sceno postavila po zaslugi svoje brezhibne postave, ki jo rada razkaže tudi v javnosti. Tokrat je pokazala več, kot je mislila.

Zvezdnica serije Made in Chelsea je pred odhodom od doma na družbenem omrežju sporočila, da še išče primerno opravo za večerni dogodek, ki se je odvil v londonskem hotelu W, nato pa se odločila za izbiro, ki bo pokazala njene atribute. Oblačil, s katerimi razkriva svoj zapeljiv hrbet in vitke noge, ni izbrala prvič, saj se Kimberley Garner, ki se sicer želi uveljaviti kot modna oblikovalka, dobro zaveda, kako vitka je njena postava. Temu primerno si tudi kreira svoja oblačila, ki so ji tokrat tudi malce ponagajala in razkrila delček njenih prsi.

Skrivnost zapeljive postave, kot jo ima Kimberly, je redna rekreacija ob zdravem načinu prehranjevanja, ki vključuje tudi pitje velikih količin vode. Ta bo poskrbela za vlažilno nego telesa od znotraj, poleg tega pa bo tudi pospešila odpravljanje maščobnih oblog. Za zapeljiv zgornji del hrbta so učinkovite vaje, pri katerih ležimo na trebuhu in dvigujemo roke, spodnji del hrbta pa je možno okrepiti z dvigovanjem nog, ki naj bodo, če želimo oblikovati tudi stegna in zadnjico, med dvigovanjem iztegnjene. Krepitev hrbtnih mišic ne pripomore le k videzu, temveč tudi k zdravju, saj si prav z vadbo lahko pomagamo ohraniti pokončno držo.

Če vas hrbet konstantno boli, ne znate pa izluščiti pravega vzroka bolečin, vam morda pomagajo naši nasveti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587