Vizita.si
image (28)

Novice

Zvezdnica osramočena na rdeči preprogi

K.P.
21. 07. 2012 08.18
28

Vsakdan zvezdnic je včasih preveč kaotičen, da bi pred prihodom na rdečo preprogo poskrbele za razne malenkosti, ki jih nato ujamejo fotografi. Pevka je priznala, da ji je zaradi tega zelo neprijetno.

21-letna glasbenica Pixie Lott se je pred kratkim udeležila londonske premiere filma Vzpon Viteza teme (The Dark Knight Rises) in na rdeči preprogi fotografom pokazala več, kot je mislila. Medtem ko je pozirala in si nadela popoln nasmeh, je izpod njenih pazduh pogledal temen puh. Pevki je med pripravami na filmski večer očitno zmanjkalo časa, da bi si odstranila dlake, kar pa je v svetu Hollywooda na žalost skorajda nedopustno. Fotografije njenih puhastih pazduh so seveda priromale na svetovni splet, kjer pa se je oglasila tudi Pixie in neprijetni dogodek pokomentirala z besedami, da so jo ujeli ravno v vmesnem času med eno in drugo depilacijo. Sicer pa so med zvezdnicami, ki so se na rdeči preprogi pojavile z dlačicami pod pazduho, tudi Beyonce, Britney Spears, Sharon Stone in kdo bi lahko pozabil na Julio Roberts, ki se je z nedepiliranimi pazduhami udeležila premiere filma Notting Hill. Tista, ki je z naravnim izgledom tako rekoč šokirala hollywoodski svet in tudi javnost, pa je ameriška komičarka in igralka Mo'Nique, ki se je dogodkov na rdeči preprogi udeležila z nedepiliranimi nogami. Ne glede na odzive Mo'Nique nikakor ni iskala izgovorov za naravni izgled svojih nog, temveč je odkrito priznala, da v britje in depiliranje nog preprosto 'ne verjame' ter da lažje prenese odzive na njene poraščene noge kot pa vse bolečine, ureznine in kraste, ki jih prinese depilacija. No, Pixie so na naslednjem dogodku, ki se ga je udeležila (šlo je za premiero Ice-T-jevega dokumentarnega filma The Art of Rap), opazili v obleki, ki je pazduhe prekrivala.

Prednosti in slabosti odstranjevanja neželenih dlačic z voskom, ki zahteva, da dlačice v vmesnem času med eno in drugo depilacijo zrastejo nekaj milimetrov in na katero očitno prisega tudi Pixie Lott, pozna marsikatera ženska. Po depilaciji z voskom naj bi bile nove dlačice veliko bolj nežne, sicer pa pri tej metodi odstranjevanja dlačic ne šteje le tolerančni prag bolečine, temveč tudi to, kako občutljiva je vaša koža.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587