Vizita.si
image (28)

Novice

Ta posnetek bo še dolgo obžalovala ...

S.P.
24. 05. 2013 15.26
10

Pred nekaj meseci so v medijih zakrožili bližnji posnetki pomarančaste kože Kimberley Walsh, ki neprevidnost in površno skrb za svoje telo še danes obžaluje. A je pevka v tem tednu končno vrnila udarec. Smuknila je v kopalke in dokazala, da je njena zadnjica spet čvrsta ter zapeljiva.

Pred nekaj meseci je v javnost pricurljal bližnji posnetek britanske pevke, manekenke in televizijske voditeljice Kimberley Walsh, ki so jo paparaci ujeli v precej nerodnem položaju. Ravno takrat, ko se je odpravljala iz bazena, so izkoristili trenutek neprevidnosti ter fotografirali nekaj pomarančaste kože in celulita, ki sta se nabrala na njeni zadnjici. Kot je povedala, jo je to takrat močno osramotilo, zdaj pa samozavestna zvezdnica vrača udarec ter razkriva izjemne rezultate hujšanja, bolje rečeno (pre)oblikovanja telesa, ki ji ga številne še kako zavidajo.

Za revijo Cosmopolitan Body (izdajo, namenjeno zdravju in telovadbi) je brezskrbno smuknila v kopalke in dokazala, da se bistvo ne skriva le v čim manjšem obsegu ali centimetrih, temveč predvsem v kakovosti kože ter podkožja – torej utrjenosti postave oziroma želenega dela telesa. “Ni pomembno, kako veliki so vaša zadnjica, prsi ali boki, pomembno je, da so kljub malo širšemu obsegu lepo izoblikovani, s tem pa zapeljivi ter mamljivi,“ razkriva 31-letnica. “Sama največ merim čez zadnjico, zato sem poskrbela, da je ta postala moja največja prednost, ne pomanjkljivost. Za tisto fotografijo sem kriva sama in jo bom še dolgo obžalovala, a sem zanjo obenem tudi hvaležna, saj je bila dober opomin, da moram začeti skrbeti zase, za svoje zdravje ter svoje telo.“

Kako ji je uspelo učvrstiti postavo?

Vsem, ki želijo začeti hujšati, Kimberley svetuje vadbo, ki zajema veliko plesnih elementov. “Najboljši nasvet, ki ga lahko ponudim nekomu, ki se želi znebi odvečnih maščob in kilogramov, je ples. Plesni elementi so v kombinaciji s telovadbo res odlična izbira, saj sploh ne boste imeli občutka, da telovadite ter se trudite za neke rezultate, ampak bodo ti prišli z zabavo,“ je prepričana. Kot dober primer navaja zumbo. Med uro treninga boste preplesali različne latinskoameriške plese, kot so samba, salsa, mamba, merengo in čačača, krepili boste telesno kondicijo ter mišice celega telesa, porabljali pa boste tudi odvečno energijo. Med vadbo delajo vse mišice, je pa poudarek na nogah, zadnjici, trebuščku in pa srcu, saj gre za vrsto kardio vadbe. Primerna je za vse, ki imate radi ples, saj je sestavljena iz enostavnih plesnih korakov, ki jih ni težko osvojiti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602