Vizita.si
image (28)

Novice

Ups, tega pa ni želela razkriti ...

S.P.
12. 04. 2013 14.56
13

Zadnje, kar je zvezda resničnostnih šovov Sophie Kasaei pričakovala med oddihom v Avstraliji, so bili nadležni paparaci, ki so jo spet spravili v precej neprijeten položaj. V objektiv so namreč uspeli ujeti predel ohlapnega trebuščka, ki pa se ga svetlolaska že namerava znebiti.

Sophie Kasaei, zvezda resničnostnega šova Geordie Shore, si je v tem tednu privoščila krajši oddih v sončni Avstraliji, kjer že več dni dopustuje s svojimi prijatelji. A je užitek že prvi dan skazilo grenko presenečenje. Ko je že mislila, da se lahko skrita pred mediji končno malce sprosti, je namreč ugotovila, da so ji ti sledili celo na drugi konec sveta in jo nevede ujeli v precej nesrečnem trenutku. “Ko je sedla na brisačo, ni pričakovala, da bodo na plano pokukale vse maščobne blazinice, ki jih ima,” je pod objavljeno fotografijo pripomnil Daily Mail. “Ko bo prišla domov, bo to fotografijo še kako obžalovala. Verjetno si ni predstavljala, da bo hujšanje pustilo takšne posledice,” pa so v nadaljevanju namignili še na nekoliko ohlapen predel trebuščka.

Kasaeijeva je ravno pred kratkim javno spregovorila o svojih težavah s telesno težo, saj kljub strogi dieti v obdobju nekaj mesecev ni uspela izgubiti več kot nekaj kilogramov. “Težave s samopodobo so me pripeljale že tako daleč, da sem začela razmišljati celo o liposukciji,” je svoje načrte razkrila za MTV. “Če sem iskrena, sem se pred kratkim sicer uspela rešiti nekaj malega maščobnih oblog, vendar pa je zaradi napačnega načina koža zdaj ostala malce povešena. Zato je kirurški poseg ostal edina rešitev, ki mi bo zagotovila trajne ter predvsem učinkovite rezultate. Konec koncev me je strah tudi za moje zdravje,” je še pojasnila v nadaljevanju.

Ali veste, kako do lepega trebuščka?

Ljudje, ki imajo zaobljen trebuh, imajo v organizmu ponavadi povišane količine stresnih hormonov, predvsem kortizola. Zaradi tega hormona se poviša krvni sladkor in raziskave so pokazale, da to povečuje kopičenje maščob v osrednjem delu telesa. Ti ljudje so običajno veliko pod stresom, so razdražljivi in izčrpani. Preveč intenzivna vadba jim škodi, saj več kot 40-minutni kardio treningi, kot na primer tek in aerobika, spodbujajo nastajanje kortizola. Zato vam svetujemo, da zmanjšate predvsem vnos sladkorja in alkoholnih pijač, ne pijete več kot dve skodelici kave ali pravega čaja na dan in uživate zdrave maščobe, ki se nahajajo v mastnih ribah in avokadu, pa tudi lečo, stročnice, oves in polnovredne žitarice. Vadite večkrat tedensko po ne več kot 40 minut z utežmi, jejte pa po vadbi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602