Vizita.si
image (28)

Novice

Uspelo ji je neverjetno!

K.P.
13. 11. 2012 10.13
18

Britanska zvezdnica pravi, da so jo fotografije s plaže motivirale za bolj zdravo življenje. Zdaj s svojo postavo preseneča vedno znova.

Svetlolasa zmagovalka britanskega šova Veliki brat (Big Brother) Josie Gibson se je zdravega življenja lotila, potem ko je zagledala fotografije s plaže na Ibizi, kjer so jo ujeli paparaci.

Zvezdnica se je v roza bikiniju živahno predajala sončnim žarkom in – sodeč po njeni sproščenosti ter nasmejanemu obrazu – se je zdelo, da se z odvečnimi kilogrami pretirano ne obremenjuje, a resnica je bila daleč od tega. "Sploh se ne počutim privlačno, in to je najslabše od vsega,“ je v tistem času povedala za tuje medije.

Odvečni kilogrami so vplivali tudi na njeno partnersko življenje, zato so bile tiste fotografije le še pika na i in dobra motivacija za spremembe. V petih mesecih je z nadzorovanjem količine kalorij, ki jih vnese v telo, in z redno telesno vadbo izgubila kar 25 kilogramov, kar je le še 5 kilogramov od teže, ki jo želi doseči (60 kilogramov). "V zadnjih mesecih sem trdo delala, da bi izgubila odvečne kilograme in vedno bolj se približujem svojemu cilju. Telovadim štiri dni v tednu, včasih tudi s trenerjem,“ je povedala Josie, ki je na rezultate svojega truda vsekakor lahko ponosna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587