Vizita.si
image (28)

Novice

Uspelo ji je s pripravkom, ki ga imate pred nosom!

S.P.
20. 12. 2013 08.14
34

Britanska manekenka Maria Fowler je svojim oboževalcem vendarle razkrila prebrisano ukano, s katero na problematičnih predelih navidezno napne svojo kožo. Pa ste vedeli, da gre za pripravek, ki ga vsak dan nevede hranite v vašem hladilniku?

Britanska manekenka Maria Fowler je na Twitterju navdušila s fotografijami, ki so pokazale odlične rezultate vadbe in zdravega načina prehranjevanja. In če ste že mislili, da je to edini način, s katerim boste izboljšali svoj videz problematičnih delov na telesu, naj vas razveselimo z novico, da je 26-letnica v tem tednu razkrila tudi manjšo skrivnost oziroma trik, s katerim bo vaša postava v hipu, pa čeprav samo na videz, videti vsaj malce bolj čvrsta in utrjena.

Poleg teh fotografi je na spletu objavila amaterski posnetek, na katerem v rokah drži kup zdrobljenih kock ledu, ob katerega pa je pripisala še koristen nasvet: “Seveda ga čez šport in zdrav način življenja preprosto ni, pa vendar lahko z ledom, čeprav za kratek čas, nekoliko učvrstite kožo na ohlapnih delih in na videz izboljšate njeno kakovost. Ves čas ste ga imeli v hladilniku, pa se njegovih magičnih moči sploh niste dodobra zavedali.“ Led naj bi ob stiku s kožo izboljšal njeno prekrvavitev, saj se žile najprej skrčijo, nato pa razširijo še bolj kot običajno. Povrhnjica ob tem postane veliko bolj elastična in napeta. To metodo so že leta uporabljajo celo najuspešnejše hollywoodske zvezde, zdaj pa lahko ukano na lastni koži preizkusite tudi vi.

Svetujemo vam, da med prhanjem s hladno vodo problematične predele s krožnimi gibi rahlo stimulirate in masirate, saj bodo ledene kocke povzročile zapiranje por, povečala pa se bo tudi proizvodnja kolagena. Če se dobro odzivate na nizke temperature, lahko to počnete tudi zunaj prhe in večkrat na dan, za pomoč pri težje dostopnih delih pa za pomoč prosite partnerja. Postopek ponovite še pred spanjem, saj so celice ravno ponoči najbolj aktivne in dovzetne za proces regeneracije, za nekaj svežine pa lahko vašo kožo nahranite še s sokom limone.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602