Vizita.si
image (28)

Novice

Uspelo ji je z napitkom, ki ga imate 'pred nosom'

S.P.
30. 04. 2014 11.41
38

Švedska manekenka Victoria Silvstedt je svojim oboževalcem razkrila nekaj skrivnosti, kako si je po boju z odvečnimi kilogrami v mladosti izoblikovala svojo postavo. Med drugim je opomnila na pomoč "magičnega napitka", ki ga imate pred nosom, a se tega sploh ne zavedate.

Uspešna kariera švedske manekenke Victorie Silvstedt je vzcvetela ravno na račun njenega zavidljivega utrjenega telesa, ki ji ga lahko ob dejstvu, da bo letos dopolnila že 39 let, zavidajo tudi precej mlajše kolegice. V preteklosti je bila sicer že večkrat tarča kritik na račun estetskih popravkov na predelu obraza in prsi, a dejstvo ostaja, da se je za takšno postavo morala precej truditi. Mnogi namreč ne vedo, da se je svetlolaska v rani mladosti borila z nekaj odvečnimi kilogrami, ki so se ob nezdravi prehrani hitro začeli nabirati okrog pasu, prav teh pa se je zgolj s telovadbo najtežje znebiti.

"Najpomembnejša je prehrana, predvsem pa en čudežen napitek, s katerim se srečujete prav vsak dan, a se njegove izjemne moči sploh dodobra ne zavedate," je posameznikom, ki imajo težave s telesno težo ali slabo samopodobo, razkrila svojo skrivnost do zagotovljenega uspeha. "Voda je najučinkovitejša pomoč pri hujšanju, saj bo očistila strupe iz vašega telesa, hkrati pa vam bo dala tudi občutek sitosti. Svetujem vam, da pred vsakim obrokom spijete do pol litra vode, in videli boste, da želja po hrani potem ne bo več tako močna kot sicer. Ker je nekalorična, si je lahko seveda privoščite, kolikor želite," je pojasnila v nadaljevanju.

Vendar kljub vsemu le to ne bo dovolj. Victoria med drugim prisega na vse vrste kardiovadbe, ki je po mnenju mnogih kar najboljša izbira za izgorevanje odvečnih maščob in preoblikovanje telesa. Trening zahteva izjemen napor in velike količine kisika, s čimer uspešno porabljamo odvečno energijo in dosegamo želene rezultate. Sama se najraje odloči za sproščen tek v naravi, vi pa si lahko izberete tudi tek, plavanje ali kolesarjenje oziroma vse aktivnosti, ki krepijo srce in dihalni sistem. A pozor! Tovrstne aktivnosti morda niso najprimernejše za starejše in tiste posameznike, ki imajo že dalj časa težave v predelu kosti in sklepov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587