Vizita.si
image (28)

Novice

Uspešna manekenka ali 'novodobna plastična spaka'?

S.P.
22. 01. 2013 12.25
12

Britanska manekenka Chantelle Houghton je od začetka svoje kariere že precej spremenila svojo podobo, v naslednjih nekaj mesecih pa bo svoj že precej zdelan obraz še nekoliko 'dodelala'. Je že prekoračila meje dobrega okusa?

Kaže, da se priljubljena britanska manekenka ter na Otoku precej zaželena medijska osebnost Chantelle Houghton še kar ne namerava ustaviti. Potem ko so ji kritiki že več let očitali vse bolj plastično in umetno podobo njenega obraza, se je namreč zvezdnica odločila, da bo tega še malce 'dodelala'. V nedavnem intervjuju je tako razkrila, da naj bi v prihodnjih nekaj mesecih popolnoma rekonstruirala obliko svoje spodnje čeljusti in brade, všeč pa naj ji ne bi bile niti kirurško že povečane prsi.

“V zadnjem času sem preživela zares veliko hudega, zato si zaslužim nekakšno nagrado oziroma spodbudo. Na vse pretege se trudim osrečiti svojo družino, a menim, da bom to lahko storila šele, ko bom tudi sama srečna. Povrniti si moram uničeno samopodobo in bojim se, da mi brez tega preprosto ne bo uspelo. Nisem zadovoljna s svojim videzom, ti demoni pa me mučijo že zelo dolgo. Rada bi se zopet počutila zapeljivo in privlačno, saj so bili rezultati preteklih operacij precej slabi. Zato z veseljem naznanjam, da bom ob kirurški obdelavi brade prestala še operativno zmanjšanje in preoblikovanje prsi, ki so v času nosečnosti postale precej popačene in neobičajne,“ je svojo odločitev pojasnila 29-letnica, ki sama zase trdi, da do zdaj s tovrstnim početjem še ni pretiravala.

“Ne skrbite, zavedam se, kje so meje dobrega okusa. Nisem novodobna plastična spaka in ne prisegam na lepotno kirurgijo, saj se zavedam, da je za srečo in zdravje treba storiti veliko več. Moja zadnja obsesija je tako postala telovadba, ki mi pomaga sprostiti vse stresne situacije, hkrati pa je moje telo iz dneva v dan lepše, kar je za manekenko mojega kova še kako pomembno. Po rojstvu hčerke sem se precej zredila, zato sem se udeležila čisto pravega boot campa, s katerim pa želim v prihodnosti izgubiti še dodatnih 12 kilogramov. Vem, kaj si želim in prepričana sem, da mi bo uspelo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587