Vizita.si
Ker so jo poimenovali 'hollywoodska igralka z najbolj bogatimi oblinami', se je lotila diete, pri kateri je omejila uživanje ogljikovih hidratov.

Novice

Novinarka razburila igralko z opazko o njeni postavi

K.P.
05. 10. 2012 16.02
6

37-letna igralka je na rdeči preprogi vedno brez zadržkov pokazala svoje bohotne obline, a ko je njene obline med intervjujem komentirala avstralska novinarka, se je rdečelaska vidno razburila.

Christina Hendricks, ki je poleg svojega igralskega talenta znana tudi po svojih bujnih oblinah, je bila vidno užaljena, ko je avstralska novinarka Kate Waterhouse izrekla opazko o igralkini postavi. Vprašanje, ki je Christino tako razburilo, je bilo: "Kot ženska s polno postavo ('full- figured') si inspiracija mnogim ženskam. Se morda spomniš kake zgodbe o tem, kako si nekoga inspirirala?''
Ker so jo poimenovali 'hollywoodska igralka z najbolj bogatimi oblinami', se je lotila diete, pri kateri je omejila uživanje ogljikovih hidratov.
Ker so jo poimenovali 'hollywoodska igralka z najbolj bogatimi oblinami', se je lotila diete, pri kateri je omejila uživanje ogljikovih hidratov.FOTO: Fame

Čeprav jo je vprašanje vidno zmotilo, je rdečelasa igralka skušala nanj odgovoriti, vendar je nato ustavila intervju in svoji publicistki namignila, naj novinarko prosi, da spremeni vprašanje. Ker Kate ni razumela, kaj je Christino zmotilo, je vprašanje ponovila, nato pa vendarle dojela, v čem je težava. Ko nista bili v etru, je Christina povedala: "Mislim, da je takšna opazka glede moje postave naravnost nesramna.''

Igralka morda nima polne postave, vsekakor pa vedno poskrbi, da na rdeči preprogi pokaže svoje adute, med katerimi je tudi njen dekolte. Po poročanju tujih medijev naj bi igralka pri svojih 172,5 centimetra imela 70 kilogramov.

Sicer pa naj bi se vzdevka 'hollywoodska igralka z največjimi oblinami', kot jo radi imenujejo, že pošteno naveličala, saj ljudje, ki so ji blizu, pravijo, da to razume, kot bi ji govorili, da je debela. Zaradi takšnih opazk se je igralka tudi že lotila diete, pri kateri je omejila uživanje ogljikovih hidratov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587