Vizita.si
image (28)

Novice

V 10 dneh do dih jemajočih rezultatov!

S.P.
29. 03. 2013 15.35
8

Britanska igralka Vicky Pattison je živ dokaz za to, da je z veliko volje in vloženega truda res vse mogoče. Potem ko se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, je namreč zdaj razkrila izjemne rezultate naporne telovadbe, s pomočjo katere je v pičlih 10 dneh izgubila že nekaj več kot šest kilogramov.

Priljubljena britanska igralka Vicky Pattison, ki trenutno navdušuje v resničnostnem šovu Geordie Shore, je dokazala, da lahko s trdim delom, veliko volje ter kančkom prave motivacije dosežemo prav vsak cilj, ki si ga zadamo. Potem ko se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, se je namreč pred nekaj tedni vendarle odločila, da bo končno storila nekaj zase in predvsem za svoje zdrave, ter se prijavila v 10-dnevni program vodene telesne vadbe boot camp, s pomočjo katere je v tako kratkem času izgubila že nekaj več kot šest kilogramov.

V to naj bi jo vodile vse pogostejše opazke oboževalcev, ki so začele močno vplivati na njeno samozavest. “Včasih sem veljala za vitko lepotico, nato pa so me naenkrat začele označevati besede, kot so na primer debela, okrogla, buckasta in podobno. Čeprav tega nisem pokazala, pa to tako mene kot tudi mnoge druge globoko v sebi še kako prizadene. Besede včasih zarežejo globje kot rezilo,“ je priznala 25-letnica, ki pa je tokrat končno vrnila udarec. Na spletu je namreč objavila fotografije, na katerih so jasno vidni izjemni rezultati, na katere je tudi sama več kot ponosna.

Boot camp je dinamična funkcionalna vadba, ki temelji predvsem na vajah z lastno težo ter raznimi pripomočki, kot so na primer elastike, uteži in podobno. Zasnovana je kot krožna vadba oziroma vadba po postajah, kjer se vaje opravljajo druga za drugo z minimalnim vmesnim počitkom. Trening običajno zajema pliometrične vaje, tek, poskoke, počepe, sklece, vzgibe, trebušnjake in podobno, pomembno pa je, da medtem obdržite ravnotežje in pravilno držo. “Sicer je bilo zelo težko, a sem uživala vsako minuto. Takšen šport te prisili v popolno spremembo življenjskega stila, kar pa je bilo zame najpomembnejše. Počutim se izvrstno.“
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587