Vizita.si
image (28)

Novice

V 27. letu starosti tragično umrla brazilska manekenka

S.P.
02. 11. 2012 18.26
10

V preteklem mesecu je tragično umrla brazilska manekenka Pamela Nascimento, ki je med kirurškim posegom utrpela usodne posledice. Hujše krvavitve naj bi izzvala nenamerna napaka kirurga, njena družina pa že opozarja na sumljive okoliščine incidenta.

Znana brazilska manekenka in priljubljena televizijska osebnost Pamela Nascimento je po poročanju tujih medijev 19. oktobra tragično umrla med kirurškim posegom. 27-letna lepotica naj bi življenje izgubila na operacijski mizi, saj naj bi med postopkom liposukcije utrpela usodni hipovolemični šok, zaradi katerega srčna mišica ne zmore več poganjati zadostne količine krvi po vsem telesu. Nenamerna napaka kirurga naj bi namreč povzročila hujše krvavitve v notranjosti telesa, ki pa jih žal niso uspeli pravočasno zaustaviti.

Žrtvina teta Enedida Nascimento je že ovadila glavnega kirurga dr. Julia Yoshimura, saj ta po nesrečnem dogodku incidenta ni želel prijaviti policiji. Grozita mu obtožbi naklepnega umora in umora iz malomarnosti, družina pokojne pacientke pa že opozarja na sumljive okoliščine. "Prepričani smo, da nam niso povedali vsega, zato smo že sprožili kazenski postopek zoper privatno kliniko. Uboga Pamela je bila tako obsedena s svojim videzom, da se preprosto ni znala ustaviti. Prestala je že kirurško korekturo nosu in prsi, odločitev o zadnjem posegu pa nam je modro zamolčala, saj je vedela, da bi jo sicer poskušali ustaviti. Šele pred kratkim je namreč okrevala od operativnega zdravljenja krčnih žil," je prepričana njena družina. Bolnišnica Green Hill Hospital dogodkov za zdaj še ne komentira.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587