Vizita.si
image (28)

Novice

Do takšne spremembe v manj kot letu in pol

L. E.
19. 07. 2016 13.54
8

Ko je danes 25-letna Kate Writer spoznala svojega prvega fanta, zdajšnjega zaročenca, je v štirih letih pridobila kar 40 kilogramov, po približno 10 kilogramov na leto. Ko je komaj še opravljala svoje delo, se je zavedla, da tako ne gre naprej. In v 18 mesecih ji je uspela neverjetna preobrazba.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Avstralka Kate Writer je v 18 mesecih uspela izgubiti 55 kilogramov, in to povsem naravno, brez operacij. Ko je pričela hujšati, je imela 120 kilogramov. In razlog je bila slaba prehrana. Od jutra do večera bi se prehranjevala s hitro hrano, nezdravimi prigrizki, sendviči, čokolado. Tudi ko bi si pripravila obrok doma, bi bilo to nekaj nezdravega. To pa se je čedalje bolj odražalo na njenem zdravju. V službi stoji in njene noge so postajale vse bolj zatečene. Tudi bolečine bi čutila in se po službi z avtomobilom včasih že komaj odpeljala sama domov.

"Ko sem spoznala Nicka, sem imela okoli 80 kilogramov. Všeč sem mu bila, kakršna sem, in kmalu sem se v njegovi družbi preveč sprostila," pravi. Kilogrami so se nabrali. Stara 21 let je tehtala že 120 kilogramov. "Ko sem čedalje težje stala v službi, sem vedela, da imam problem. Me pa zaradi teže nikoli niso dražili. Vedno sem bila okrogla. Ampak v šoli sem se rada ukvarjala s športom." Okrogla je bila, ker ni vedela, kaj je zdrava hrana. "Ko sem spoznala Nicka, pa sem začela jesti še več nezdrave hrane, saj se tudi on ni prehranjeval zdravo. Le da se njemu to ni poznalo, medtem ko sem jaz postajala zelo hitro vse večja."

V štirih letih se je vsako leto zredila za okoli 10 kilogramov. "Najprej me ni skrbelo. Lepo mi je bilo, nisem razmišljala o svoji teži. Šele ko nisem imela več ničesar za obleči in sem morala ves čas kupovati vse večja oblačila, me je začelo skrbeti. Najhuje mi je bilo zaradi trebuha. Ker sem se hitro zredila, sem dobila strije. Ampak ko so me noge po službi že tako bolele, da se skoraj nisem več mogla niti odpeljati domov z avtomobilom, sem se odločila za spremembo." Spremenila je prehrano in se začela spet gibati. Danes ni le pet konfekcijskih številk manjša. Celo učiteljica telovadbe je postala. In Nick, njen zaročenec, jo je ves čas podpiral. Četudi njemu ni bilo treba spremeniti prehrane, se je tudi on začel prehranjevati zdravo. Kar se mu mogoče ne pozna na kilogramih, zagotovo pa je s tem ogromno naredil za svoje zdravje v prihodnosti. Tako kot njegova zaročenka.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587