Vizita.si
Celulit

Novice

Čudežni serum?

M.K.
26. 03. 2009 21.10
11

Ameriško kozmetično podjetje je na trg lansiralo serum, ki naj bi pomagal zmanjšati videz pomarančaste kože. Prvi rezultati naj bi bili opazni že po devetih minutah.

Za čudežni serum, ki naj bi celulit odpravil v borih devetih minutah, boste odštele 75 evrov. Kupite ga lahko tudi v Evropi.
Za čudežni serum, ki naj bi celulit odpravil v borih devetih minutah, boste odštele 75 evrov. Kupite ga lahko tudi v Evropi.FOTO: iStockphoto

Skrivnost seruma naj bi se skrivala v čudežni kombinaciji 23 organskih rastlinskih olj, filtriranih s posebnim procesom. Olja prodirajo globoko v kožo in obnavljajo že oslabele celice ter uničujejo celulitne celice na trebuhu, bokih, stegnih in zadnjici. Serum je sestavljen iz grških rastlin, ki so jih gojili že v antiki.

"Skrivnost, ujeta v stekleničko“

Dr. Mark Binette, direktor podjetja, ki je lansiralo serum, je zatrdil, da so raziskave potrdile, da serum res deluje. Povedal je še, da veliko preparatov proti celulitu ni klinično testiranih in imajo le neznaten učinek. Ta preparat pa na kožo učinkuje regenerativno. Obnavlja kožne celice in jim "vrača življenje“. Dr. Binette hkrati še dodaja, da ne trdi, da uživanje zdrave prehrane, dovolj popite tekočine in redna telovadba ne privedejo do zmanjšanja maščobnih blazinic, a ženske običajno potrebujejo dodatno pomoč.

Testiranja so potrdila, da serum res deluje

Serum so testirali na ženskah, starih od 26 do 57 let, ki so jim pred preizkusom temeljito pregledali kožo in preučili njeno teksturo.

Klinične raziskave so pokazale, da serum že v devetih minutah izboljša videz pomarančne koža za kar 47 odstotkov. Pri redni uporabi, vsaj šest tednov, pa se videz pomarančaste kože zmanjša do 70 odstotkov. Rezultate raziskav je potrdilo tudi ministrstvo za zdravje v New Yorku.

Preparat so klinično testirali v Ameriki in v državah Evropske unije in povsod je preizkuse brez težav prestal. Zaradi naravne osnove naj bi bil serum primeren za vse tipe kože.

Svoje mnenje in izkušnje lahko izrazite tudi na našem FORUMU.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587