Vizita.si
image (28)

Novice

V družini slavnega igralca zavladala groza

S.P.
15. 03. 2013 15.26
2

Brazilska manekenka in modna oblikovalka Camila Alves je spregovorila o resnih zdravstvenih težavah, ki so njen srečni dom napolnile z grozo in obupom. Podrobnosti omenjenih težav sicer ni želela razkriti, je pa povedala, da je stvar precej resna in skrb vzbujajoča.

Brazilska lepotica Camila Alves, znana predvsem kot žena slavnega igralca Matthewa McConaugheyja ter nekdanja manekenka in modna oblikovalka, je spregovorila o resnih zdravstvenih težavah, ki so njihov srečni dom napolnile z grozo. Vse se je začelo že med obdobjem zadnje nosečnosti, ko je zaradi hudih bolečin v predelu trebuha posumila, da je v njenem telesu nekaj zelo narobe. Kako resno pa je stanje v resnici, pa je izvedela šele pred dobrimi štirimi meseci, ko je rodila njunega že tretjega otroka – sinčka Levingstona.

“S prvo in drugo nosečnostjo, pa tudi obema porodoma, nisem imela nikakršnih težav, tokrat pa je bila situacija zame precej mučna,“ je za Daily Mail povedala 31-letnica. “Skupina zdravnikov je na podlagi neštetih raziskav več mesecev ugotavljala, kaj bi lahko bilo narobe, a pravega vzroka nikakor niso mogli najti. Nato pa je nastopil čas poroda.“ Zaradi hudih zapletov so se namreč po več kot 30 urah odločili, da bo tako zanjo kot za otroka bolje, če ji naredijo carski rez, ob katerem pa jih je pričakalo grenko presenečenje.

“Še tik pred operacijo sem jim zabičala, naj do potankosti preverijo, kaj se dogaja v mojem telesu. In res – tako kot sem slutila, so v meni med posegom odkrili cel kup 'nepravilnosti', ki pa jih trenutno še ne želim imenovati. Diagnoza je namreč še vedno v teku, pa tudi medijska pozornost mi v tem času ne bi dobro dela. Lahko pa povem, da je stvar precej resna in skrb vzbujajoča,“ ostaja skrivnostna. Po neuradnih podatkih bo morala zvezdnica v prihodnjih mesecih prestati vsaj še nekaj zapletenih operativnih posegov, okrevanje pa naj bi trajalo več dolgih mesecev.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587