Vizita.si
image (28)

Novice

V enem dnevu lažji za 22 kilogramov

S.C.
18. 06. 2012 11.43
7

53-letnemu Britancu so kirurgi iz 'pivskega trebuha' odstranili kar 22-kilogramski tumor, zaradi česar se rad pošali, da je shujšal v rekordnem času.

Od nekdaj sem užival v dobri družbi ob vrčku piva,“ prizna 53-letni Jeff Bennett iz Essexa, občine na vzhodu Anglije, ki je z leti opažal, da njegov trebušček postaja vedno večji, dokler ni bilo videti, kot bi pojedel žogo. Sprva je bil prepričan, da je zaobljen trebuh posledica nezdravega prehranjevanja in pomanjkanja telesne aktivnosti, ko pa je po nekajmesečni dieti ugotovil, da je shujšal povsod, obseg njegovega trebuha pa se ni zmanjšal niti za centimeter, je uvidel, da je morda pa le krivo pivo. “Prišel sem do točke, da sem se svojega ogromnega trebuha tako sramoval, da sem ga skrival za ohlapnimi majicami, da me ne bi zbadali. Vsakič, ko sem nagnil vrček piva, so imeli prijatelji pikre pripombe,“ se spominja Jeff.

Zdravnika je obiskal šele, ko je bil v nekem trenutku popolnoma izčrpan in mu je zmanjkovalo sape, diagnoza, ki mu jo je ta postavil, pa je bila nadvse šokantna. V trebuhu je imel namreč neverjetnih 22 kilogramov težak tumor, ki mu je že močno načenjal splošno zdravje. “Niti sanja se mi ne, koliko časa je bila ta stvar v mojem telesu, jaz pa sem bil prepričan, da je krivo pivo,“ še danes ne more verjeti Jeff. Čeprav je ogromna tvorba že poškodovala ledvice ter trebušno slinavko, nesrečnež hujših posledic ni utrpel, tumor so mu uspešno odstranili, preden bi bil lahko usoden za ostale organe. Njegova žena Anne se danes prav rada pošali na njegov račun: “Moj mož je v enem dnevu shujšal kar 22 kilogramov in čez noč postal prav postaven. Predvsem smo seveda veseli, da je zdrav, priznam pa, da ga je tudi užitek pogledati.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587